Összesen 210 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Van, amikor jobb csöndben maradni.

Válaszok:
pollip | 2019. március 14. 08:28

Péter, nem értesz te semmit. Magyarnak lenni választás, elköteleződés kérdése. Elköteleződés egy nemzet, egy nyelv, egy kultúra, egy történelem mellett. A hibák, a vétkek beismerése mellett is. Mert azok is mi vagyunk. A Hegedűs hadnagyok, a Geréb félék a Pál utcai fiúkból.

Ilyen elköteleződés, választás miatt magyar a szerb Damjanich vagy a német Leiningen-Westerburg. Mert ők életüket adták a magyarságért. Ezért magyar Radnóti is, meg Szerb is vagy Faludy. Mert föl-földobott kövek voltak.

És ezért nem vagytok magyarok ti, ott a 444-ben. Mert nektek minden és mindenki büdös, mucsai és nemzethy, meg nacionalista és soviniszta, aki elköteleződik a magyarság vállalása mellett.

Ti mást választottatok. Az "európaiságot". A nemzetköziséget. A multikulturalizmust. A kozmopolitizmust. Evvan.

@opht

Fejben gyorskorizik:-)))))
Ez teljesen jellemzi mindenben.
Mindenhez ennyire ért.

Ez van, egy-egy buta viccért mindkét oldalon fejeket követelnek.

Hányszor hallottam már ezt, amikor balos média átlépte a határt: "csak irónia volt, igazából ti vagytok a hülyék, ha nem értitek"
Ebben látszik, hogy mennyire magukévá tették az általuk imádott amerikai életmódot, ott is mindent elkövetnek, csak ne kelljen beismerni, hogy hibáztak.

Válaszok:
Karvaly | 2019. március 14. 09:40
@Karvaly

Elolvastam a cikk végét is. Szóval Liu Shaolin Sándor is hülye volt, mert nem értette a viccet.
Egyszer olyan jól megviccelném már a 444 stábját...

@luzitanxaver

Hallgatólagosan odaértendő. Már akkora a nihil, hogy le sem íródik...

Válaszok:
Megtalálta | 2019. március 14. 11:26

Túlgondolni.....hát a jobbikos nácik is túlgondoltak bizonyos dolgokat, a zsidó mucsa - TGM után szabadon - egyik vezéralakja, Uj Péter is túlgondolta a dolgot.

Túlgondolni= lehet szabadon zsidózni, cigányozni, Sándort, szerbet, horvátot, ruszint, románt, svábot szidni, egyeseknek.

Tegnap a Szecskában szegezte nekem az egyik ismerősöm a kérdést: "Mi lenne ha Titeket naponta emlékeztetnénk arra, hogy Galíciából jött bevándorlók vagytok, de amíg kezdetben tiszteletben tartottátok a befogadók erkölcseit, nemzeti jelképeit, történelmét, addig ma Ti akarjátok megmondani, hogy a befogadó magyarság hogyan viselkedjen saját hazájában, mit tisztelhet a múltjából, s mit nem, kit szerethet politikusai, művészei, költői, írói közül, s kit nem, kinek állíthat szobrot, emlékművet, s kinek nem, lehet-e egy magyarnak köztéri szobrot állítani, vagy nem, a többség, vagy a kisebbség érdekei a fontosak? "

Egy tény, Uj Péternek bizonyára szóltak, valakik megelégelték a Klubrádió, az ATV, a 444, a 24.hu napi magyargyűlölő megnyilvánulásait, ami egyenes arányban növeli össztársadalmi szinten az antiszemitizmust.

A józan zsidók régóta fájlalják, hogy Soros zsoldosai - beleértve a MAZSIHISZ-t is, a z zsidó-magyar együttélés aláásásán, a kölcsönös gyűlölet szításán, a békétlenségen dolgoznak, beleszólnak a többségi magyarság belső életébe.

Egy kisebbségnek tudnia kellene saját határait. Márpedig ugye nem titok, hogy a zsidóságon belül komoly igény lenne arra, hogy hivatalosan is kisebbségnek tekintsék Őket. Persze kényelmesebb a balliberális paraván mögé bújni, mert így azt lehet mondani, hogy a magyarok nem szeretik, utálják, gyűlölik a balliberálisokat. mennyivel szebben hangzik.

lehet a fejet a homokba dugni, de a tények ettől még tények maradnak. Ideje lenne, ha a zsidóságon belül az építők, az összefogást képviselők kerülnének vezető pozícióba, s a két csodálatos nép, a zsidó -és a magyar összefogásából fel lehetne építeni Európa második Svájcát. Mivel Európa nyugati fele az összeomlás útjára lépett, ez most különösen aktuálissá válhat.

Uj Péter, egy gerinctelen senki vagy.

@Vadakat terelő juhász

Szóval rasszizmussal vádoltad. Nem baj, ezzel önmagadnak kell elszámolnod.

MItől lenne abszurd a társadalmi helyzet? Liu a magyar társadalom hasznos tagja, őt üdvözöljük. A négereket, akik Afrika felől jönnek minden át, mint a sáskák, azokat meg nem.

Ezt csak az ilyen retardált libsiuniverzumban abszurd, a körúton kívül normális. Persze értem én, mi a baj. A magyar nem idegengyűlölő.

"A magyar nem idegengyűlölő."

Vagy legalábbis nem eléggé. Nem konzisztensen.

Illetve a fő probléma, hogy ti, mocsadék libsi tetvek, meg le vagytok szarva. Soha nem juttok a hatalom közelébe.

@alex.leopardi2

Az a baj, hogy meggondolta. Neki belefér. Ettől a szosszenettol nem változik.

@Kanóc

"Mindig elképedek az ilyen silány figurákon, akik egy ekkora leégés után még nyilvánosan megmagyarázzák, hogy a közönség nem ér fel hozzájuk és nem érti a szellemi nagyságukat."

És milyen ócska panelekből felépített magyarázat. Igazi belterjes tenyészet ez.

@vendelin

A nihil fontos, megkerülhetetlen része a baloldali-liberális identitáskeresésnek. A "kozmopolitizmus", meg az "európaiság" annyira nem biztonságot nyújtó identitás, hogy könnyen nihilbe fordul. Nihilben lebegve meg nem lehet élni. Emiatt fordulnak sokszor ezek a "ragyogó" elmék a balos totalitárius rendszerek felé.

@Link Stuart

Márpedig az identitás így működik. Nem az vagy, akinek te gondolod magad, hanem akinek tartod magad, a közösséggel nagyjából egyetértésben. Ha te Apache helikopternek képzeled magad, az édeskevés ahhoz, hogy téged annak tekintsenek.

És mivel egypálcás fikanicknek tűnsz, így neked takarodó van innetől. X

@Link Stuart

Nem. Akiket felsoroltam, maguk döntötték el, hogy magyarok. Elég világosan. Többen az életüket adták ezért a döntésért.

Ami pedig a 444-et illeti. Őket a saját "munkásságuk", a saját "írásaik" alapján mertem minősíteni. Az ő elköteleződésük más irányú. Nem mondom, hogy rosszabb, csak azt, hogy az egy másik választás.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. március 14. 11:40
@vendelin

"Akiket felsoroltam, maguk döntötték el, hogy magyarok."

Annyit hozzátennék ehhez, hogy itt nem csak arról van szó, hogy ezek az emberek, akiket említettél, nem egyszerűen eldöntötték, hogy magyarok, hanem komoly áldozatot is hoztak ezért a nemzetért. És a magyarok elfogadták, és értékelték ezt az áldozathozatalt. Ez kölcsönös dolog.

Válaszok:
vendelin | 2019. március 14. 11:48
@Link Stuart

Nem tudom, a társadalom nagy többségével mi van. Magamról tudok nyilatkozni. Az szép, ha egy cigány magyarnak tartja magát. De az még szebb, ha ezt tettekkel hitelesíti. Nem kell nagy tettekre gondolni. Elég, ha iskolába járnak a gyerekei, ő maga dolgozik, rendben tartja a házát. Ilyesmi.

Felőlem tarthatja magát bármilyen nagy magyarnak, ha lop, csal, iszik, nem dolgozik, akkor nem nagyon tudom őt elfogadni. Ugyanígy a magyarokkal is. Ha ezt egy Széchenyi vagy egy Wesselényi csinálja, az akkor sem lesz helyes.

@Megtalálta

Abszolút igazad van. Köszönöm!

@Link Stuart

Képzeld, van származási aspektusa is a dolognak. Nem tudom, megfigyelted-e, de például az emberi világban létezik egy olyan közösség, amit "család"-nak neveznek, és amely univerzális jelenség, nem kultúrkörtől függő. És amelyiknek a tagjai származási alapon diszkriminálnak, méghozzá igen drasztikusan. A saját gyerekeidet te neveled, őket beengeded a saját házadba, az idegenekét meg nem. Tudom, szörnyű.

Válaszok:
Megtalálta | 2019. március 14. 12:41
@Megtalálta

És akkor nem is említettem azt, hogy egy kívülállónak, illetve kívülről érkezőnek mennyivel könnyebb a dolga, ha magyar akar lenni, ahhoz képest, mint ha mondjuk zsidóvá akarna válni.

Szar, tahó vicc volt.

@koronaszep

Ennyire hülye lennél?
Hol van itt bocsánatkérés?
Ezzel az erővel azt is irhatnád:
Ujj Péternek igaza volt, mert a vendégmunkás nem állt ki a migránsok mellett...

@koronaszep

A valóság - hogy értsd: a hazugságnélküliség - MIÓTA PC. F.SZFEJ?

@Claire Underwood

Úgy van. Plusz, amit előtte írt, az is maszatolás:
"azok kezdtek hirtelen pc-t követelni, akik a pc-korszak végét hirdették; azok védik teljes erőbedobással az egyébként semmilyen fenyegetésnek ki nem tett sikeres, népszerű, kitűnő sportolót, akik rendszerint védtelen, kiszolgáltatott, megalázott emberek ellen hergelnek; azok lettek hirtelen az etnikai diverzitás harcos védelmezői, akik nemrég még a Stürmer modorában követelték az etnikai homogenitást;"
Mert nem a pc okán felháborító, amit mondott, hanem mert rosszindulatúan egyenlőségjelet tesz Liu Shaolin Sándor és a papírok nélkül érkező, magát igazolni nem hajlandó, agresszíven követelőző idegen közé, természetesen az utóbbit "védtelen, kiszolgáltatott, megalázott embernek" színezve.
Hasonlóan a "nem leszünk bevándorlóország" kijelentést célzatosan "etnikai homogenitás" akarásává hamisítja. Pedig csak azt jelenti, hogy az agresszív hódítóként viselkedő Ahmed Hamedek tömegéből nem kérünk.