Összesen 72 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@Szívemből magyar

Nincsen. Olyan is csak kevés, ahol 80 átlagintellektusú lakossággal élhető az adott ország. Az olajsejkségek ugranak be rögtön.

Oldják fel a 80 éves titkosítást.

@Rasdi

Hámondjuk őket útálják a legjobban. A híres cigány összetartás addig működik, amíg valaki meg nem próbál kitörni a cigánysorról.

@billwilson

Le vagy maradva egy brossúrával: a közmunkát igencsak vezetik kifelé Magyarországon. Az a helyzet, hogy a közel teljes foglalkoztatás megteremtésével eddig a FIDESZ tett a legtöbbet a cigányokért a rendszerváltás óta.

Ez egy szép cikk volt, és a maga nemében szükséges is, Szögi Lajost, Marián Kozmát, Bándy Katát, a szerencsétlen öregeket egy ország dolgozó, dolgos, adózó többsége gyászolta, a cigány áldozatok esetében ez NEM annyira van így. Sajnos, a cigányokkal teli börtönök NEM sugároznak szimpátiát közösségükre, bármi, amit az ember tesz, az családjára, szűkebb közösségére, az ártatlanokra is, visszaüt, az élet így működik, bár ez helytelen és igazságtalan.

Ez egy szép cikk, szép volt, bár az itteni éppen érthető kétségeket vetette föl az is, mikor az evangélikus egyház annak idején külön istentiszteleten emlékezett meg a cigány áldozatokról.

Valamiféle egyensúlyt keresünk, de a bűn bűn, a gyilkosság megengedhetetlen, a kiengesztelődés cél, mert bosszúvággyal nem lehet élni.

Magyarország jövője részben és nem kevéssé azon múlik, lesz-e cigány integrálódás. Az Orbán kormány ebben is jobban teljesít. Nem a reprodukciót, hanem a fölnevelést, a tanulást kell támogatni.

@Tehetős Totó

Ez egyike a jogos kérdéseknek, az egész bűncselekmény sorozat mögött érezhető külső szervezettségnek és tervezettségnek.

Egyszer vetítették a tárgyalást. A Ripacs és hű hívei is ott ültek a tárgyaló teremben, valahol hátul.

Adjon a Jó Isten békét a mi időnkben, minden áldozat családjának megynyugvást.

@citizen12

A korrupt székesfehérvári APEH-osok (Mesterházi Sándor és 65 társa) ügyében a balassagyarmati törvényszéken a 2019 február 26-án 9.00-kor kezdődő újabb tárgyaláson hirdetik ki az elsőfokú ítéletet. A legnagyobb tárgyalóban nem férnek el egyszerre a vádlottak és a védőik, ha valakit a bíró kiszólít, akkor az egész sor feláll, a vádlott az egyik ajtón kimegy a folyosóra, majd egy másik ajtón újra belép a terembe, immár a bíró elé.
A 9.éve, 2010 óta csigalassúsággal folydogáló ügyben eljárási hibák miatt fellebbezés majd ismételt eljárás várható. Majd ismét másodfok, majd a Kúria.

@Nannyó

Ez nem igaz. A cigányok nagy többsége felemelkedik, ha hagyjuk.

Sokáig tudnám sorolni azokat a cigány asszonyokat, akik vért izzadva, több-kevesebb sikerrel, de küzdöttek/küzdenek a gyerekeik felemelkedéséért. Mondom ezt úgy, hogy van olyan fiam, aki egyedül volt nem cigány az osztályában. (ez nagy hiba volt, mert elszenvedte a rasszizmus minden következményét, csak nem a diákoktól, hanem a tiszta magyar, törtető pedagógustól, ez is az oka, hogy többé nem járnak az önkormányzati iskolába) Szóval, ha valaki én ismerem a cigányokat. Még mindig van kiemelhető tartalék a legrosszabbul élő rétegben is. Ezt meg már, mint velük dolgozó mondom.

@Pelso aevum

Ez egyszerű hazugság, egyrészről, másrészről, meg valódi szólásszabadság, amely szónak ti balliberális idióták , már régen elvettétek az értelmét.

Mert nektek a szólásszabadság csak annyit jelent, hogy mindenki szabadon elmondhatja, amit ti gondoltok.