Összesen 250 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szakbarbár ez a nő, akinek a világnézeti előfeltevései finoman szólva problematikusak.

Válaszok:
pollip | 2019. február 13. 09:17

De ha azt merte volna mondani, hogy annak a szubszaharai népségnek kisebb az IQ-ja, mint a fehéreké, már nem lenne professzor.

Lehet, hogy az egykori szocialista táboron belül normálisabb politikusok voltak?

@fakutya Bobber

Inkább egy walt disney állatfigurára hajaz.

Az meg sokat elmond a britekről, ha ez az oxfordi egyetemen professzor lehet ahelyett, hogy egy pszichiátriai intézetben ápolnák.

Első gondolatra azt mondanánk, hogy hülye a hölgy. Ez azonban tévedés lenne, mert nem hülye hanem aljas. A stigma fájdalom, megbélyegzés. Az anyaság, a gyermek, a család ilyen lenne?
Vajon milyen élete lehet ennek a hölgyeménynek?

A világ túlnépesedik általánosságban, de Európában éppen ellenkező a helyzet.
A teljes termékenységi arányszám a szülőképes korú női népességre jutó születések átlaga.
A népesség középtávú fennmaradásához a rátának el kell érnie vagy megközelítenie a 2,1-es szintet, csak ebben az esetben biztosított a populációban a két szülő, az idő előtt elhalálozottak és a nem szaporodóképes egyének pótlása. 1,3-es érték alatt a népesség gyors ütemű fogyása valószínűsíthető, belátható időn belül bekövetkezhet teljes eltűnése.

Ha nem következik be jelentős javulás, ami a stabilitás irányába mutat, a muszlim migránsok tömeges befogadása sem ígér szebb jövőt a megmaradt európai lakosságnak.

Milyen alapon gondolja Sarah Harper professzor, az Oxford Institute of Population Ageing vezetője, hogy bevándorlással is meg lehet oldani a gyerekszám megfelelő alakulását.

A betelepülő muszlim tömegek párhuzamos társadalmat alkotnak és ellenségesen tekintenek azokra akik nem osztoznak hitükben.

REINHARD MÜLLER Frankfurter Allgemeine Zeitungban megjelent cikkében foglalkozott a migráció problémájával.

Egyik hozzászóló ilyeneket írt:
Berlinben felgyújtják az autókat,
a Rigai Úton nincs rendőr,
a Görlitz Parkban a drogkereskedőket megvédik.
Sorozatos rablások még éjszaka a Múzeumban is.
Arabok skandálják: "Ez a mi utcánk".
Este uralkodik egy durvább tónus.
Jobb ha a járókelő nem néz a szemükbe.
Aki közéjük merészkedik csak ilyeneket hall:"
Megöllek,
megbaszom a nővéredet,
azután az anyádat"!...

@Ozirisz

A világ hasznavehetetlen, csak követelni, szaporodni tudó felén kéne hirdetni, hogy a nők nem szülőgépek. Ott kéne az elvtelen, pénzért bármiért, vagy bármi ellen tevékenykedő liberálisoknak vitézkedni, ott kéne női kvótát hirdetni, ott kéne az állam és egyház különválasztását hirdetni. Ott kéne a demokráciát feszegetni.

Ja, hogy ott veszélyes lenne, esetleg túl sem élnék ezek a szobaforradalmárok. Ez a gyávaság, és gerinctelenség., ezért szar alakok egytől egyig.

@fakutya Bobber

Kiképzés után hazaküldték. Vagy szart sem ért odakinn és jönniük kellett.

Valami nem stimmel. Sarah Harpertől nem találtam az idézett nyilatkozatot a hivítkozott
https://www.bbc.com/news/world..
linken.

Bár van ott őrült nélküle is, íme:
https://www.bbc.com/news/av/st..

Anyád picsáját,azt!

@avádtanúja

Várom a rabszolgasorsot.

@péterx

Ha az édesanyja is így gondolkodott volna.................

Ez egy szociológusból lett egaliter demográfus, aki a globalizmus taraján szörföl egyre nagyobb magasságokba. És a szövegei tele vannak önellentmondással:
“A smaller number of highly educated people in the knowledge economy of Europe will vastly outweigh increasing our population because automation is going to take over many of the tasks,” said Harper, pointing out that AI and robotics meant work was moving away from industrial jobs, and that effort needed to be directed towards education of the young, not boosting procreation."
“We don’t need large numbers of people for armies. Modern warfare isn’t like that.”
"As for dealing with an ageing society, more babies would not help much there, since children also needed to be cared for and would not enter the workforce for years."
And there was another solution: movement of people – something Harper said had helped Europe and north America cope with ageing populations, boosting economies since the second world war. In Germany women now had just 1.4 babies on average over their lifetime. “I believe that one of the reasons why Angela Merkel took the million refugees was because she desperately needed to boost her working population,”
"It is a point that might enrage rightwing populists, but it is a powerful one. “Migration is that wonderful balancing act,”

Miközben a macának három gyereke van amúgy....

Javaslom, hogy Sarah Parker nyírja ki saját magát, és akkor lesz hely egy új magyarnak. Így mindenki jól jár.