Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
@Starlord

Szerencsére ma már mindenki újságíró, fotós, videós, blogger, poszter.
Ami itt nem lett érintve: ömlik ránk a tartalom. Az ántivilágban mondjuk a buszon elolvastak egy napilapot, munkahelyen kávé mellett mondjuk a Sportot, este félszemmel egy 20 perces híradót és kész.
Ma reggeltől estig jön a tartalom, hír, vélemény, kis színes, bulvár ( meg reklám persze. Olyan életet bemutatva, ami nem létezik valójában). Nem ritka hogy 6..8 lap van megnyitva egy böngészőben és még 3..6 egyéb ablak, közben megy a TV félsezzeml, kocsiban virágboltban a rádió. Is.
Van egy bnőm, Ő meg van győződve , hogy őt ez abszolút nem befolyásolja semmi, sose vett semmit hirdetés alapján. Kis naív :) Brutál szociálpszichológia, statisztika, elemzés és technika van mindez mögött. Ismerd meg az embert és alakítsd!

Érdemes lett volna rákérdezni az Observatoire tulajdonosi, fenntartói szerkezetére és finanszírozására is. Az üzleti modellre. Ki honnan jött, mit csinál épp. Ha már szóba került..

@

"arra is választ kap, hogy mi a különbség az origo-féle fake-news propaganda és az újságírás között."

Olyan objektív, és távolságtartó, nem véleménynyilvánító újságot kell olvasni mint a Népszava, Magyar Narancs, Élet és Irodalom, 444, és olyan tévét nézni, mint az átv (rendkívül értelmes betelefonálói vannak), rtl-klub (ahol ráadásul a kulturális színvonal is igen magas!
:DDDDDDDDDDDD

objektív sajtó?
tkp. már sajtó sem nagyon létezik, nemhogy objektív

@

Tényleg? Inkább te vagy ügyes. Mellébeszélésből ötös!

@

Nem a témához tartozik, csak mondom. Nem is kell rá válaszolni. Hallottál már arról, hogy a mondatokat nagybetűvel kezdjük?

@

Persze, persze, Gratulálok a magabiztosságodhoz, de komolyan.
Szinte irigyellek érte. :))

@

Óriási tévedésben vagy! Hol olvastad tőlem, hogy veszettül védelmezem a "kormánymédiát"?
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, úgy érzékelem, ha az 1-es műsort nézem, akkor már itt vannak a paradicsomi állapotok, és ez igaz? Nyilvánvalóan nem. Ha pl. megnézek egy rtl híradót, akkor azonnal az etiópiai mélységekbe taszítva látatják Magyarországot. Igaz ez. Ugye szintén nem. Így az Origo megjegyzésed kapcsán ,kapcsán mellé tettem ugyanazt. Vélemény volt, hogy tessék itt van pepitában. Ez nem azt jelentetti, hogy én elvakultan védem az Origót. Miből érzékelted ezt? Azért mert "fideszes pógártárs" vagyok az nem párosul sem vaksággal sem hülyeséggel, azt meghagyom azoknak, akik csak érzelmi alapon politizálnak.
Egyébként hol látsz te a világban, esetleg csak Európában, elfogulatlan objektív médiát? Ha tudsz ilyenről, kérlek értesíts! Előre is köszönöm.

Válaszok:
Negue | 2018. szeptember 13. 17:37
@Negue

jav: taszítva láttatják

@

:DDDDDD