Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ember emberének farkasa..

A médiákat sokszor eszköznek használjuk, akár politikai célokhoz, propagandához, manipulációkhoz, a társadalom megvezetéséhez. Sok esetben ezzel visszaszorítva a tényszerű, objektív tájékoztatásra törekvést. Ami rövid távon, adott érdekek mentén hatásosabb lehet, mint világosságban bejárni az utat, de közben magunk is olyan értékeket hajítunk ki az ablakon, amelyek valóban értékek, sokakat megvezetendő, egybites olvasónak tekintve.

Válaszok:
hhonor | 2018. augusztus 3. 06:03
@hhonor

S eljutottunk oda is, papokat próbálunk hitelteleníteni, személyüket próbáljuk lejáratni, adottakat tévútra vezetve, ha a felszenteltek adott emberi, világi érdekeinkkel nem összeegyeztethető módon nyilvánulnak meg, ha azok szót ejtenek Jézus illetve az egyház tanításai mellett. Vajon biztos, hogy jó eszközökkel, jó módszerekkel, jó úton haladunk?

Válaszok:
hhonor | 2018. augusztus 3. 06:08
@hhonor

Azt gondolom, elsőként mindenkinek saját magán kellene kezdenie a vizsgálatot és változást s már mind többeknek a mind helyesebb irányba állva és elindulva lehetne a társadalom szempontjából legoptimálisabb úthoz közelíteni.