Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Talán egy kicsit OFF.
Az egyik kedvenc budapesti mozimról, az Urániáról van szó.

Viharkárok miatt átmenetileg bezárták az Uránia Nemzeti Filmszínház két alagsori kamaratermét – közölte a Nemzeti Filmszínház 2015 augusztusában.
...és lassan 3 év is eltelt, és nem történt semmi!
Ennyire nem fontos a nemzeti filmszínházunk? Ennyire fontos a kultúra?!

@krakken96

Már régóta ez van, kb. azóta, hogy a modern liberalizmus egyre inkább elment a totalitárius irányba, és lényegében mindenben szembemegy a klasszikus liberalizmussal...

@egynick

Mondjuk a mai termést elnézve nem hiszem, hogy lemaradtam bármi érdemiről. Provokátorokból meg így is több van, mint kellene.

@atila68

Azon már semmi :)

@zsoltkom

Vajon léteznek egyáltalán feddhetetlen életüek akár a NAGYOK között is? Vagy csak azon múlik a fehér mellényük látszata, hogy milyen közel kerül hozzájuk az ember?..
Azt hiszem, szubjektív megitélésen múlik, hogy kinek mit tud elnézni az ember és mi nyom nála többet a latba. Vagy létezhet bármilyen általános érvényü mérce ilyesmire?

@zsoltkom

"Továbbá nem való elfelejteni, hogy ha felnövünk nem feltétlenül kell a minket ért módszereket tovább vinni."
Hogy késöbb ki követi és ki nem, a szüleitöl látottakat és tapasztaltakat, nem csak attól függ, hogy otthon jó vagy rossz példát látott valaki, hanem föleg a saját hajlamaitól. Sok meglepö családi fejleményt láttam már, amikor teljesen más irányba alakult az utód életvitele mint ahogy elvárható volt.