Összesen 290 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egy meleg pártnak, így a Momentumnak is van helye az ég alatt. De a családról alkotott véleményük okán soha sem lesznek parlamenti, s különösen nem kormánypártok.

A gyökértelenségnek is van határa. A nemzet megmaradása a tét, s nem a Momentum képviselte nemzethalálnak.

És még ezt akarták eladni az új Fidesznek, Fekete-Győrt meg az új Orbánnak. LOL :))))))

Válaszok:
legyetek | 2017. június 25. 08:34

Rémisztően primitív , relativista Fekete-Győr szövege ! Fekete-Győr logikája alapján a 21. században nem lehet elítélni a 20. századi népírtásokat . Csak mert 20. századiak...Fekete-Győr és pártja politikai ámokfutók , mert a szubjektivista önkény szálláscsinálói . Isten mentsen tőlük / mert a józan ész / ...

Az a baj ezzel a Momentummal, hogy marhára nem értik a lényeget. Valami önkifejezést akarnak csinálni, saját értékeik képviseletét gondolják helyesnek, ahelyett, hogy egy jobb országot próbálnának felvázolni. Mert arra alkalmatlanok, egyre inkább úgy tűnik. Nem is értem, mit gondolnak...

Válaszok:
legyetek | 2017. június 25. 08:29
hátakkor | 2017. június 25. 18:46
@nagyi57

A pénz biztos szempont, de félek, hogy ambíciójuk is van.

@Sólyom

Nem ez a baj, hanem hogy bénák.

Már miért is változna a világ?
Amíg embernek lesz gyereke, az vagy lánynak, vagy fiúnak fog születni.
Vagyis: Ha tetszik, ha nem, születetten lesz neme.
Mi a szarért jártál te egyetemre?
A világ nem attól változik, hogy a hülyék kijelentik, hogy változik!
A szerelem, a szeretet , meg a divatos, minden nap más "genderen" ugrálás nem ugyanazok a fogalmak.
Vagyis: Amíg át nem operáltatod magad, addig férfi vagy, utána sem leszel más, csak másként viselkedsz, vagyis transznemű leszel, aki bárki prédája lesz, a nemétől függetlenül.
Na, jó ugrálást, remélem rózsaszín rózsacsokor is lesz a fenekedben!

Battle H....... nevű trollt érdemes lesz beküldeni a disznóólba.

F-Gy.A. kezd kiiratkozni a politikából.

Azért a prezinél nem dolgoznak annyian, hogy meglegyen a
parlamenti többség.

"Ez arról szól, hogy valaki érti-e a 21. századot."
A 21. századból eltelt 16.5 év. Volt előtte néhány, okulásul.

@cutcopy

Bingó! (-::

@P.A.

Ők önmegvalósítani akarnak és ehhez eszközként kívánják felhasználni az országot. Teljesen el vannak tájolva az igényeket
illetően. A nolimpiát meg beszopta a nép, de ennyi volt nekik
és nem több. Sokba van ez a Fidesznek, de megérte.

@Battle Of Hungarian Superstars:

Szeretem, ha áttekinthető a topik: >> /dev/null

@ThunderDan

Fegya akkor lesz miniszterelnök, ha több gyereket csinál a feleségének, mint Orbán (-::

@SilentBob

Sokszor kérdezik, felelnek-e a fiúk az apák bűneiért. Én azt
mondom: igen, amennyiben a fiúk a bűnök haszonélvezői.
A bűnös előd megtagadása úgy kezdődik, hogy kiköltözünk
a rekvirált-lopott villából.

@Phötön

Gulyás is megy biztosan.

Persze hogy alap nekik, na nem csak azert mert kis buzik, az mellekes. Hanem foleg azert, mert rajuk is igencsak jellemzo, hogy keretlenul masok pofajaba toljak magukat, agresszivan es kiados feltunesi viszketegseggel akarjak magukat azokkal eszrevetetni akik undorodnak toluk.

@kurbitalis

Indirekte igen , mert annyira egybemos mindent...

@Mindenyssa Zdenko

Minden nikjét a disznóólba küldtem már.
Ahogy elnézem, már trollkodik is, mert rengeteg hozzászólást ír, gyors egymásutánban.

(Egyszer majd, egy nyugalmasabb időben talán valaki megírja, hogyan mozog a magyar társadalom testében az az ejtőernyős csapat, amelyik szükség szerint hol Galilei Kör, hol polgári liberális gondolkodók folyóirata, majd Kun Béla és Szamuely Tibor gyilkos terrorlegényeivé lépnek elő, majd moszkvai emigráció lesz belőlük, akik Bécsben és Berlinben székelnek, majd itthon pártolják halálra József Attilát, az a csapat mindig változó alakban, mindig elítéli az előzőt, miközben folytatja, s ezzel ott van minden nagy társadalmi változásban. De hát ez most nem ide tartozik.)

Cs.I.

Zazrinak fel lett ezzel dobva a laszti.
Magánemberként, vagy politikai közösségként menjen a buzifeszkóra?

@P.A.

"Az a baj ezzel a Momentummal, hogy marhára nem értik a lényeget. Valami önkifejezést akarnak csinálni, saját értékeik képviseletét gondolják helyesnek, ahelyett, hogy egy jobb országot próbálnának felvázolni."

Egy pár hülye gyerek már elszólta magát. Minél elébb le akarják tudni a diákhitel törlesztését minél egyszerűbben.

@

Fegyőr kemény csatába kezdett a 3%-os Dobrev Klára alakulattal.

@

"(Tunya , mi a véleményed ?)"

Ingadozik, mint a középparaszt a téeszesítéskor. FegyŐr, vagy Zazri.
Zazri álomtestű, tehát marad a Mozgalomnál. Még egy évig.

Ezt a FegyŐr Momentum mozit már láttam párszor.

elembétékú - a nagy torkú..

A katolikus egyház következetesen tanítja a tisztaság fontosságát mindenki számára, legyen az ember hetero vagy homoszexuális beállítottságú, óv az öncélóság, paráznaság, nemi gyönyörök erkölcsileg rendetlen vágya, féktelen élvezete ellen. A szexualitást pedig a házasság keretei közé rendeli, ahol következetesen tanítja, a házasság Isten előtt férfi és nő életre szóló, önkéntes szeretetköteléke.

Hiányos ismeretek következtében sokan tévesen értelmezik a katolikus tanításokat a homoszexualitás témaköre tekintetében. A katolikus tanítások a tisztelet fontosságát tanítják a homoszexuális hajlammal rendelkezőkkel szemben, de a tanítások elutasítják a homoszexuális gyakorlatokat.

A homoszexuális hajlammal rendelkező embert, a meleg embert tehát önmagában nem ítéli el, annak tiszteletére szólít fel, a homoszexuális testiséget, a homoszexualitást viszont elutasítja az egyház.

Katolikus egyház katekizmusának tanítása a témakörben:
"Nem elhanyagolható azon férfiak és nők száma, kiknek homoszexuális hajlama nagyon mélyen gyökerezik. E hajlam, mely objektíve rendetlen, többségük számára próbatétet jelent. Tisztelettel, együttérzéssel és gyöngédséggel kell fogadni őket. Kerülni kell velük kapcsolatban az igazságtalan megkülönböztetés minden jelét. Az ilyen személyek arra hivatottak, hogy valósítsák meg életükben Isten akaratát, és amennyiben keresztények, egyesítsék az Úr keresztáldozatával az állapotukból adódó esetleges nehézségeket.

A homoszexuális emberek a tisztaságra kaptak meghívást. Az önuralom erényeivel, melyek nevelik a belső szabadságot, olykor az önzetlen barátság segítségével, imádsággal és szentségi kegyelemmel fokozatosan és kitartóan közeledhetnek és kell is közeledniük a keresztény tökéletességhez."

A kereszténynek ki kell állniuk a meleg emberek tisztelete és adott jogaik mellett, fel kell szólalniuk a melegekkel szembeni támadások ellen, a megbélyegzésekkel (lásd általánosan elítélő, lenéző "buzizások"), kirekesztésekkel szemben. A témakör szabadossága mellett már nem, a hivalkodó, magamutogató megnyilvánulások mellett sem, illetve azonosulni sem fognak nyilván adott dolgok erkölcsi és értéki megítélésével (lásd akár testiség vagy házasság értelmezése és megítélése).

Válaszok:
hhonor | 2017. június 26. 06:55
@hhonor

Ferenc pápa pedig tovább erősíti a katolikus, keresztény tanításokat. Nem ítéli el a meleg embert, csak azért mert adott hajlammal, beállítottsággal rendelkezik. Ugyanakkor kiáll a házasság Jézusi tanításai, szándékai mellett is.

Családanyának (Irinának) válaszol Ferenc pápa a témában, házasságról, válásról, gyermekekről, genderelméletről:
"A házasság a legszebb dolog, amit Isten teremtett. A Szentírás azt mondja, hogy Isten férfit és nőt alkotott, a saját képére alkotta őket (vö. Ter 1,27). A férfi és a nő tehát egyetlen testté válnak, és így Isten képét jelentik. Irina, értettem, amikor a házasságban lépten-nyomon felmerülő nehézségekről beszéltél: nézeteltérések, kísértések… „Na, oldjuk meg a helyzetet, váljunk el, én keresek egy másik férfit, ő egy másik nőt, és így újrakezdhetünk mindent.” Irina, tudod-e, ki fizeti meg a válás árát? Két személy, ők fizetnek. Ki fizeti meg tehát? [Irina válaszol: Mindketten.] Mindketten? Nemcsak ők! Isten is fizet, mert amikor megoszlik az „egyetlen test”, bekoszolódik Isten képe. És fizetnek a gyermekek! Ti nem is tudjátok, kedves testvérek és nővérek, nem is tudjátok, mennyit szenvednek a gyermekek, a kisgyermekek, amikor látják szüleik veszekedéseit és a válást! Mindent meg kell tenni a házasság megmentése érdekében!

Te, Irina, megemlítetted, mi a házasság egyik nagy ellensége manapság, ez pedig a genderelmélet. Ma világméretű háború folyik a házasság tönkretételére! Ma ideológiai gyarmatosítások folynak, amelyek pusztítanak, de nem fegyverekkel, hanem eszmékkel pusztítanak. Ezért védekezni kell az ideológiai gyarmatosításokkal szemben!

Tehát ha problémák merülnek fel, a lehető leghamarabb, még napnyugta előtt béküljetek ki, és ne felejtsétek a három szót: „Szabad?”, „Köszönöm!”, „Bocsáss meg!""

A PRIDE-nak vannak jogos felvetései, elvárásai, vannak értékei is keresztény oldalról tekintve is, ha csak ezek jelennének meg, keresztény szemszögből pipa lenne, lásd a megbélyegzések, melegek elleni indulatok, kirekesztések elleni felszólalást, amelyek nem keresztényi megnyilvánulások elleni felszólalások egyben, de ott - kiindulva a múltból - megjelennek olyan dolgok is, amelyekkel kevésbé vagy nem lehet azonosulni, a felvonuláson a tisztességes szándékú emberek mellett megjelenhetnek olyan csoportok, erők is, amelyek keresztény szemszögből helytelen irányba mutatnak, ezen összképből viszont a saját irányba az következik, hogy adott felvetésekkel egyetértve, de magával az összképpel már azonosulni nem tudva, ezen rendezvénytől való távolmaradás a helyesnek vélt saját meglátás.

@Jason Bourne

Ha csak ezt vesszük alapul "deviáns betegek", akkor az is látható, jogosultsága van a melegek mellett való kiállásnak, ha nem is teljes PRIDE formában, mert valójában a saját oldalunkon is problémák vannak, már más jellegűek, mint ami a melegeket érinti. Szimplán melegnek lenni nem önálló döntés kérdése, az viszont, hogy hogyan viszonyulunk általánosságban ezen témakörhöz, az emberhez, az már szabad akarat és saját döntés, értékrend kérdése. Ezen irányba jogos a PRIDE figyelemfelhívása is, a megbélyegzések ellen.

@magichorze

Az egész baloldal beleragadt ebbe a szexuális kisebbségek-, feminizmus-, meg gender-cirkuszba. Ez az új, 21. századi osztályharc.