Vitézy Dávid

2010. március 8. 10:08
A vekés fiú odavert a Népszavának, amely megpróbálta belerángatni a BKV-s botrányba. A lap azt állította, a fiatalember tudott mindenről, de kussolt. Csak a mondat első fele volt igaz.
Kinek fáj Lúzer Aranka? című cikkeben Veress Jenő korai aktivitása (január 9.) abból a szempontból érthető, hogy ha már a szocialista oldal menthetetlen (ezt a Népszava nyilván előbb látta, mint a plebs) akkor csak az ellenfél berántásával egyensúlyozható ki a felelősség. Vitézy kérlelhetetlen imázsát azonban a média építgette, épp a BKV szennyes kiteregetőjének rendszeres szerepeltetésével.

Ha ez Népszavánál is feltűnt volna, nem kényszerültek volna leírni: valótlanul állítottuk, hogy Vitézy Dávid a felügyelőbizottság tagjaként a BKV Zrt.-t érintő botrányok kapcsán cinkos politikai mulasztással asszisztált volna. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy Vitézy Dávid felügyelőbizottsági tagként figyelmeztetés nélkül szemlélte volna a rendőrség által azóta felderített bűncselekményeket. A valóság ezzel szemben az, hogy Vitézy Dávid, a BKV Zrt. felügyelőbizottságának tagjaként számos alkalommal szóban és írásban is kezdeményezett belső ellenőrzési vizsgálatokat a felügyelőbizottságban, melyek épp a jelenleg zajló büntetőeljárásokhoz vezető feljelentések alapjául szolgáltak. Tovább, Vitézy Dávid, a BKV-nál zajló visszásságokról, korrupciógyanús szerződésekről 2007 óta folyamatosan tájékoztatta a nyilvánosságot is.”

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szinte látom, hogy izzadtak, amíg leírták ezt a pár igaz mondatot... nincs gyakorlatuk benne...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában