Orosz szakértő Szolovjov műsorában: Először a Dunára kellene atomcsapást mérni (VIDEÓ)

2023-01-25 04:53:58
Nem akármilyen fenyegetés hangzott el az egyik orosz tévécsatornán.

Vlagyimir Szolovjov, az egyik legismertebb orosz propagandista egy orosz „szakértővel” készített műsort, amelyben az esetleges orosz atomcsapások lehetősége is felmerült.

Szolovjov feltette a kérdést, hogy vajon a gyárakra kellene-e lecsapni először, mire a „szakértő” inkább a Dunát javasolta.

Mint mondta: „nézze, a Dunán hajók vannak, nagy hajók, nem kéne először a Dunára lecsapni?”. Erre aztán Szolovjov osztotta meg a nézőkkel, hogy ő hova dobná az atomot: „nem kellenek hidak a Dnyeperre és nem kellene semmilyen vasúti kapcsolat Ukrajnába Nyugatról, ahonnan az utánpótlást kapják”.

Az esetet egyébként az ukrán belügyminisztérium tanácsadója ismertette a Twitter-oldalán egy kivágott/feliratos videó formájában – az azonban ennyiből nem derült ki, hogy a Szolovjov által megszólaltatott „szakértő” kicsoda, ahogyan az sem, hogy a Dunának pontosan mely szakaszára vagy szakaszaira tartaná érdemesnek atomcsapást mérni.

Íme az orosz médiakatona, aki leszámolna a Nyugattal, és szíve szerint még ma délután megtámadná Varsót és Berlint

Akik közelről ismerik, azok szerint lételeme a vita és az, hogy a középpontba kerüljön. Tesz is érte. Ő az az ember, aki az orosz-ukrán háború kapcsán kijelentette, hogy Angliát, Franciaországot és Németországot is meg kellene támadnia Oroszországnak.

Nyitókép: Pixabay 

***