Tetszettek volna épkézláb programot kitalálni, épkézláb jelöltekkel

2022-11-29 13:48:00

Skrabski Fruzsina
Facebook
Olyan jó lenne megnyugtatni az aggódó baloldali polgártársainkat, hogy amit hisznek, az egyszerűen nem igaz!

„Azt írja Puzsér Róbert, hogy el kell fogadni a CIA pénzét, mert ma 56 van és így tudunk Amerikához tartozni Oroszország helyett.

Az elmúlt egy-két évben ez volt az ÉRV.

Diktatúra van (sic) és az oroszokhoz fogunk tartozni (sic), ezért el lehet fogadni minden függőséget Amerikától, ezért béna a baloldal (véletlenül se saját kompetenciahiányától) és ezért minden (!) eszközt be lehet vetni, hiszen az életünkért küzdünk.

Csak az a probléma, hogy a SZENT ÉRV netto hazugság.

1. Nincs diktatúra. Egyáltalán nincs. Azért lehet ezt mondani, mert már elfelejtettük vagy sokan nem is tudják, hogy milyen egy diktatúra.

Én nem felejtettem el és mivel volt szerencsém sok áldozattal beszélgetni, pontosan tudom. A diktatúrában nincsenek szabad választások, nem írhatod le, amit gondolsz, börtönbe kerülsz, ha más a véleményed.

Ezzel szemben itt voltak szabad választások, csak annyira életképtelen az ellenzék, annyira nem tud egy valamirevaló jelöltet kiállítani, hogy az egyszerű protestszavazó vagy nem tudott szavazni, vagy szavazott mégis Orbánékra (hiszen azért sok jó dolog is történt).

2. Senki nem akar Oroszországhoz tartozni!!! EU tagok vagyunk, teljes joggal. Ebben semmi változás nem történt! NATO tagok vagyunk, teljes joggal, ebben se történt semmi változás.

Vannak világgazdasági dinamikák, abban próbálunk elevickélni. Konkrétan nem megfagyni és csődbemenni. Ezért a mozgásterünket kihasználva alkukat kötni az EU-val és Oroszországgal. Ennyi.

Igen, ehhez találkozni kell Putyinnal, meg egy-két orosszal, evan, a találkozásoktól még sose lett világvége.

Mind a miniszterelnökünk, a köztársasági elnökünk és a külügyminiszterünk következetesen elítélte az orosz agressziót és támogatjuk az ukránokat, ahogy tudjuk.

Igen, következetesen elítélik a szankciókat és a fegyverkezést, mert szerintük a békét tárgyalóasztaloknál lehet kivívni, nem bombákkal. Ez egy logikus érvelés, lehet vele nem egyetérteni, de ez a legkisebb mértékben sem jelenti azt, hogy mi az oroszokhoz szeretnénk tartozni!

Nem tudom ki terjesztette el ezt a hülyeséget a baloldalon, de aki elterjesztette nagyon ügyes volt (talán a CIA propaganda?), mert az én szeretvekedvelt baloldali barátaim egy része konkrétan retteg és tényleg azt hiszi, hogy Orbán történelmi bűnt követ el és holnap már oroszul beszélünk egy valóságos diktatúrában

Nem tudom, hogy egy ilyen félországos konteóval szemben lehet-e értelmes és logikus érvekkel hatni, de egyelőre számomra a személyes kommunikációimban úgy tűnik, hogy nem lehet, de olyan jó lenne megnyugtatni az aggódó baloldali polgártársainkat, hogy amit hisznek, az egyszerűen nem igaz!

És, ha ide eljutottunk, akkor igen, nem lehet elfogadni CIA pénzeket a magyar miniszterelnök megbuktatására, nem kell mindezt mikroadománynak hazudni, nem lehet a magyar pénzek ellen szavazni, mert igen, ez hazaárulás, nem önvédelem.

Tetszettek volna épkézláb programot kitalálni, épkézláb jelöltekkel, vagy tetszenének most megtenni. Ez melós és nehéz, de kormánytbuktatni melós és nehéz, de sikerült Hornnak, Orbánnak, Medgyessynek, Gyurcsánynak, aztán újra Orbánnak szóval a közelmúltban sokaknak. Ellenszélben, média nélkül, diktatúrát legyőzve, úgyhogy nem diktatúrázni kell, meg oroszozni, mert ettől csak rosszkedvűek lesznek az emberek és ártanak az országnak.

Ja, és ami még fontosabb: nem vagyunk hülye, megvezetett, buta társadalom.

Kifejezetten okos társadalom vagyunk, sok maximalista emberrel, konzervatív értékrenddel, baj esetén összefogással, nagy individualizmussal és hatalmas versengéssel.

Ne vetítse mindenki a saját frusztrációját az egész társadalomra!”

Nyitókép: Skrabski Fruzsina Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.