Már a Hír tévén is beszóltak a Mandinernek, hogy nem kellene engem annyira túlreprezentálni

2022-09-26 19:57:00

Perintfalvi Rita
Facebook
De a lényeg nem ez! A siker titka valami egészen más.

„Miközben megy a fröcsögés ellenem, csak ma 4 támadó cikket láttam és 3 rádiós és youtube-s interjúra hívták fel a figyelmemet, ahol engem fikáztak, de ráadásul úgy, hogy már a Hír tévén is beszóltak például a Mandinernek, hogy nem kellene engem annyira túlreprezentálni – értsd: a lejárató cikkekkel, amiket rólam írnak – a táborom meg ezalatt szépen növekszik és növekszik.

Jaj, nem azért, mert annyit fröcsögnek rólam a zugfirkászok és a vallási fundamentalisták, hogy ez a reklám hozza ide az embereket, hanem valami egészen más miatt jönnek. Tőlük legfeljebb a lepattanó hoz némi követőt. De a lényeg nem ez! A siker titka valami egészen más. A múltkor megkérdeztelek Titeket, hogy miért olvastok engem és összegyűjtöttem a gyöngyszemeket.

Például ezért, amit Nóra írt: »Nehéz manapság ekkora zajban igaz, tiszta hangot találni. Azért olvasom az oldalad, mert reálisan látod a dolgokat (bármilyen témában), alá tudod támasztani az álláspontodat, hiszen művelt, intelligens ember vagy. Úgy érzem, hogy amíg ilyen emberek állnak ki az igazságért, addig nincs mitől félnünk. Hiszem, hogy eljön az igazság órája, és felnyílik sok ember szeme. Töredezzen csak az a máz - Te ehhez minden bejegyzéseddel hozzájárulsz!«

Az a helyzet, hogy azok, akik csak az üres propagandát tolják, soha nem tudnak olyan átütővé válni, mint azok az emberek, akik tetteikkel bizonyítják, hogy mennyit érnek. Vagyis azt, hogy emberek. S most rájuk van a legnagyobb szükség, hogy elhiggyük, van még remény a változásra! Én Nektek köszönöm szívből, hogy követtek és hogy viszitek a szélrózsa minden irányába a gondolataimat! Ti vagytok az erőm!”

Nyitókép: Facebook