Nem mindegy, kiben bízunk

2022-09-19 17:12:00

Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu
A támogatást kizárólag kívülről váró, és ezért idegen zsoldba szegődő balliberális politikusok nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak.

„Az utóbbi időben egyre tisztábban látszik, hogy bizonyos körök szeretnék megszerezni az emberiség fölötti irányítást. Most, amikor az információáramlás, a rendelkezésre álló technikai eszközök és infrastruktúra ezt már lehetővé is teszik, nem országok vagy kontinensnyi birodalmak, hanem a teljes földgolyó vezetésére vágynak azok az erők, amelyek korábban kénytelenek voltak beérni kisebb falatokkal. Az elszabadított járvány, a globális szintre emelt lokális háború, a különleges jogrendek, a központilag felülírt helyi törvények és érdekek mutatják ennek a harcnak a végső fázisát. Az emberek félelmeinek fokozása, elbizonytalanítása, a rend fölszámolása megágyaz annak a világkormányzatnak, amely nem választásokkal, hanem az erő, a vagyon, a szervezettség, a mindenüvé beépülő ügynökeik útján megszerzi a teljhatalmat.

Ezeket a leendő urakat azonban nem lelki-szellemi-erkölcsi elvek vezérlik, hanem kizárólag gazdasági-pénzügyi szempontok. Csak a földi, az anyagi világra, a lélektelen és múlandó vagyonra koncentrálnak. Jézus pogányoknak nevezi őket, de a pogány pusztán hitetlen, ezek viszont – lásd a hazai ateisták buzgólkodását – tudatosan fordulnak szembe az isteni renddel. Így nyugodtan mondhatjuk: a Sátán szolgálatában állnak. És egyre nyilvánvalóbb az is – még ha szellemi képességük láttán feltételezhetjük, hogy nincsenek vele tisztában –, hogy a hazai baloldal (különösen a nyíltan az ország érdekeivel szembeforduló EP-képviselőik) maga is ennek eszközévé vált.

Ez azért különösen szomorú, mert a rendszerváltáskor mindannyian azt hittük, a többpártrendszer megoldást nyújt a bajokra, ennek segítségével kiküszöbölhető a nemzetellenes, hazug politika, és az egészséges verseny az ország javára válik.

Ehelyett folyamatos megosztottság, veszekedés, széttagolódás következett be. Sajnos a sorozatos vereségeket feldolgozni képtelen, a támogatást immár kizárólag kívülről váró és ezért idegen zsoldba szegődő (a naivan ostoba Márki-Zay épp úgy elszólta magát ez ügyben, mint korábban a komplexusai miatt tudatos gazemberséget vállaló Gyurcsány) balliberális politikusok már nem is titkolják, hogy Magyarország ellen dolgoznak.

A közös haza minél jobb működéséhez azonban szükséges, hogy bal- és jobboldali, liberális és konzervatív magyarok együtt tudjanak élni és munkálkodni. Olyan felületeket és platformokat kell találni, ahol a másik oldalt támogató választópolgárokkal meg lehet beszélni a fontos kérdéseket, kiiktatva azokat a politikusokat és pártokat, amely már régen nem képviselnek senkit; ezt maguk a baloldali szavazók is felismerték, és nem támogatják őket. Nem maradhatnak azonban ők sem érdekképviselet nélkül, így azt átmenetileg kénytelen a jobboldal ellátni.

A Brüsszelben Magyarország ellen lobbizó és szavazó képviselőket pedig – akik valójában nem is képviselik azokat, akik megszavazták őket – el kell felejteni.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.