DK: Régen nem mosott ánuszgyűrű

2022-08-11 20:50:00

Bayer Zsolt
Bádog blog
A DK-sok valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek. Nincs kivétel. Mind az.

Nézzük előbb a DK közleményét, az Index tálalásában:

 »Az oroszok átverték Orbán Viktort, és nem fog több olaj jönni a Barátság kőolajvezetéken – írta sajtóközleményében a Demokratikus Koalíció. Mindeközben a párt egyik politikusa feljelentést tesz bennfentes kereskedelem miatt, a Momentum Mozgalom képviselője pedig azt kérdezte a kormánytól, hogy ennek fényében meddig tartják fenn az üzemanyagárstopot.

A párt azt írta, hogy az orosz fél leállította a szállítást, és ezáltal kiderült, hogy Vlagyimir Putyin barátsága éppúgy nem ér semmit olajügyben, mint ahogy nem ért semmit gázügyben sem. (...) Szerintük Orbán Viktor miatt nemcsak egy fagyos téllel, hanem kiapadt benzinkutakkal néz most szembe az ország.«

Na, és akkor lássuk, mi is történt valójában:

Valójában az történt, hogy az ukránok egyszerűen nem hajlandók elfogadni az oroszok által kifizetett tranzitdíjat, amelyet az olajvezetéken a területükön áthaladó szállításért kell kapniuk, és ezzel az ürüggyel elzárták az olajvezetéket.

Ukrajna – mint latorállam – egyszerűen így próbál keresztbe tenni azoknak a közép-európai országoknak (pl. cseheknek és nekünk), amelyek – tengeri kikötőik nem lévén – felmentést kaptak az orosz olajra vonatkozó EU-s szankciók alól (amelyekkel amúgy az Unió, igazi idiótaként, saját magát lőtte lábon). Ukrajna – mint latorállam –amúgy már hónapokkal ezelőtt megfenyegettek bennünket ezzel a lépéssel.

Tehát összegezzük:

1.: Nem az oroszok miatt nem jön olaj a Barátság kőolajvezetéken.

2.: Az ukránok miatt nem jön olaj a Barátság kőolajvezetéken.

3.: Orbánnak ehhez az égvilágon semmi köze.

S ha ezt sikerült tisztázni, akkor vessünk egy pillantást a DK közleményére. Első látásra azt gondolná az ember – persze csak akkor, ha most jött a Marsról –, hogy ezt olyanok írták, akiknek aztán tényleg halvány fogalmuk sincs semmiről. De ez nem így van. A DK-sok nem ennyire hülyék (hülyék, ostobák, tudatlanok, seggfejek, de nem ennyire.)

A helyzet rosszabb: a DK-sok valójában teljesen gátlástalan, rohadék, eltakarítandó gazemberek. Nincs kivétel. Mind az. Ezeknél aljasabb mocskokat lámpással sem lehet találni szerte a világban. (Idehaza számosan vannak, akik majdnem megütik ezt a szintet, nagy a verseny, de azért ezek még őrzik első helyüket.) Nos, így kell olvasni a DK közleményét.

p.s.: Ma moziba mentünk, akkor még nem jelent meg a DK közleménye. De nevetgélve fogadásokat kötöttünk egymás között, vajon ki fog először előállni azzal, hogy Orbán miatt nem jön olaj a barátság kőolajvezetéken. Én nyertem...”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.