Olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem

2022-05-24 07:47:48

Márki-Zay Péter
Facebook
Nem sikerült a politikát megtisztítanunk.

„Érdekes, hogy ha az MMM egyik elnökségi tagja minden alap nélkül lopással és tiltott pártfinanszírozással vádol, azon napokig pörög az országos média – ha az MMM egy másik elnökségi tagja kiáll a becsületem mellett és elítéli a letámadást, arról szinte senki nem ad hírt...

Köszönöm Lengyel Róbert polgármester úrnak és persze sokaknak másoknak is a kiállást a lejáratókampány idején – továbbra is kitartok a tisztesség és becsület útján, még ha a politikában ez a keskenyebb, kevesek által választott ösvény is. Én most is el fogok számolni az adományokkal, ahogy eddig is mindig – a többiek most sem, de ezek egyikéről sem fog szólni egyetlen hír sem.

4 év küzdelem után nemcsak azt láttam be, hogy nem sikerült a politikát megtisztítanunk, de azt is, hogy éppen olyanok intézik ellenem a legaljasabb támadásokat, akiket eddig harcostársaimnak hittem. Köszönöm mindenkinek, aki nem állt be ebbe a kampányba – nemcsak civil barátaim, de minden pártban is vannak ilyenek sokan. Ahogy Róbert írta: »Maradjunk emberek!«”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.