A hatpárti baloldal teljesen lemondott az Európai Unió képviseletéről

2022-05-20 10:03:00

Volner János
Facebook
Ma már nem meri megvédeni az Európai Unió álláspontját az olajembargó és a gázembargó kérdésében.

Akkora vereséget szenvedett a hatpárti baloldal a választásokon, hogy teljesen lemondott az Európai Unió képviseletéről. A tehetségtelen brüsszeli bürokraták szolgálatába szegődött baloldal ma már nem meri megvédeni az Európai Unió álláspontját az olajembargó és a gázembargó kérdésében, ezért igyekszik lapítani és elsunnyogni a témát.

A Huxit Párt mindenkit arra kér, használjuk ki a baloldal gyávaságát és igyekezzünk mindenkiben tudatosítani, hogy az Oroszországot érő újabb és újabb szankciók nekünk, magyaroknak sokkal magasabb üzemanyag-, áram- és gázárakat, ezeken keresztül pedig romló életszínvonalat jelentenének.

Nem engedhetünk Brüsszelnek, mert amit ők akarnak, az rendkívül káros Magyarország számára. Több baloldali politikus a választások idején teljes erővel kampányolt az orosz gáz- és olajvezetékek elzárása mellett, nem törődve a magyar nemzeti érdekekkel. Ma már vert seregként lapítanak. Ne engedjük őket sunnyogni, fejükre kell olvasnunk az idegen érdekek képviseletét és a baloldalt addig kell gyengíteni, amíg létezik. Az Unióból történő kilépés ügye győzelemre van ítélve és ezt a győzelmet a baloldal gyáva lapítása csak sietteti. Ki kell használnunk az alkalmat, ezért rövidesen megkezdjük az aktivisták és párttagok toborzását, hogy közösen, összefogva érjük el az Unióból történő kilépést.

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.