Megszólalt a jobbikos szexbotrány áldozata, V. Anita

2022-05-17 12:31:00
A nő azt mondta: azon gondolkodik, szakember segítségét kéri a történtek feldolgozásában.

A Blikknek sikerült Szilágyi Györgyön keresztül elérnie telefonon élettársát, aki elsőként a lapnak beszélt röviden a pártrendezvényen történt események lelki következményeiről. 

„Megmondom őszintén, éppen tegnap beszéltünk arról, hogy talán érdemes lenne szakember segítségét kérnem, aki segít a trauma feldolgozásában. Ez pszichológusi segítséget jelentene, ezen még gondolkodom. A támadás feldolgozhatatlan számomra, ahogy az is, ami azóta történt, mert azóta is annyi igazságtalan bírálatot kapok, amiért felvállaltam a történteket, amit nagyon nehéz elviselnem. Épp ez az, amit szerettem volna elkerülni” – fogalmazott az áldozat, V. Anita.

„Azért is különösen jólesett, hogy kormánypárti képviselő hölgyek álltak ki mellettem, mert nem ugyanazon a politikai oldalon állunk. Azért csak a párton belül kértük a választásokig az elkövetőkkel szembeni következmény alkalmazását, mert nem akartam terhelni az összellenzék választási kampányát ezzel a súlyos üggyel, pedig az elkövetők bocsánatot sem voltak hajlandók tőlem kérni” – írta Anita. 

Kapcsolódó

Egy jobbikos majdnem megerőszakolta a párt alelnökének élettársát egy tavalyi pártrendezvényen

A Bors szerint a Jobbik megpróbálta eltussolni az ügyet, a párt közleményében azt írja, a Jobbik etikai és fegyelmi bizottsága azonnal megkezdte az eset kivizsgálását. Bővebben...

Nyitóképen: Jakab Péter és Szilágyi György. Fotó: Szilágyi György hivatalos Facebook-oldala