Jámbor András keze nagyon bántóan remegett a parlamentben

2022-05-16 18:59:00

Kontra
Facebook
Lehet, hogy az ellenzéki összefogás tapasztalt rókáitól kérhetne bevált célzóvíz-tippeket.

„Jámbor András annyira bátor volt, hogy remegő kézzel felolvasta a beszédét, majd társaival kivonult az ülésteremből. Ötödszörre is megválasztották Orbán Viktort miniszterelnöknek, és már most vicces jelenetekről tudunk beszámolni.

Példának okáért: Jámbor András keze nagyon bántóan remegett a parlamentben – lehet, hogy az ellenzéki összefogás tapasztalt rókáitól kérhetne bevált célzóvíz-tippeket. Biztos akad ezen a téren rutinos öreg!

Jámbor aztán sértődötten, lomhán kimászott az ülésteremből, nehogy végig kelljen néznie Orbán Viktor eskütételét. Ebben a bátor, előremutató tettében aztán követte többek között a »dehogy ülök be bármilyen frakcióba, aztán mégis« – Mellár Tamás, Szabó Tímea, a teljes Jobbik és a DK is. Ezt nevezzük »Párbeszéd« – nek. Szép gesztus volt: ebből is látszik, hogy máris sikeresen zárult az április 3-ai orbitális pofáraesés utáni önvizsgálat, csak így tovább! Kár, hogy Hadházyt nem láthattuk, de lassan jól jönne neki az az eskütételi külön időpont, aminek lehetőségét annyira FELAJÁNLOTTA!”

Nyitókép: Trenka Attila / Mandiner

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.