Ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket

2022-05-11 10:46:00

Szentesi Zöldi László
Facebook
Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz.

„A támogatóké, az olvasóké, valamint mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek.

Szeretném bejelenteni, hogy ha Huth Gergőék pénzt gyűjtenek, nagyobb összeggel is támogatom őket. Mert a barátaim, mert harcosok, mert dolgoznak, nem pedig pusztán élvezik a hatalomból fakadó előnyöket. És mert szolgálják a hazájukat. Egyúttal arra szólítok fel mindenkit, aki ezeket a sorokat olvassa, hogy nyúljon a pénztárcájába, tegyen meg minden tőle telhetőt a nemzeti magyar sajtó megsegítésére.

Valamikor együtt kezdtük a munkát Huth Gergővel, Szenvedi Zolival, Szarvas Szilveszterrel és másokkal. Lapot szerkesztettünk itt is, ott is, végiggürcöltük a Gyurcsány-Szilvásy időszakot, időnként rabosítottak közülünk néhány embert, egyeseket lehallgattak, megfigyeltek, másokat ellehetetlenítettek, agyonhallgattak, megpróbáltak lesöpörni a térképről. Nem sikerült. Akkor sem, most pedig pláne nem sikerülhet.

Én ezt nem felejtettem el. Tartozunk egymásnak.

Ha valóban csak a pénz a kérdés, mindenkit felszólítok, hogy önkormányzatoktól, cégektől, magánszemélyektől trombitáljunk össze annyi pénzt, amennyivel újra el tudják kezdeni a munkát. A baráti körömben minden eszközzel terjeszteni fogom a hírt, nem hagyhatjuk őket magukra. Mert ilyen nincs.

Ha lesz egy alapítvány, teletömjük pénzzel, és folytatódhat a munka.

Hajrá!”

Fotó: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.