Így búcsúzik Berki Krisztiántól felesége, Mazsi

2022-05-08 09:15:00
„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak.”

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken elhunyt Berki Krisztián. 

A 41 éves celeb holttestére IX. kerületi otthonában korábbi élettársi kapcsolatából származó lánya talált rá. Mint ismert, az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás, egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy mi okozta a híresség halálát. 

A kétgyermekes édesapa távozása megrázta a sztárvilágot is: pénteken elárasztották a búcsúüzenetek a közösségi médiát. Édesanyja és korábbi élettársa, Hódi Pamela is megszólalt már Berki elvesztéséről, szombat este pedig felesége, Berki Renáta, ismertebb nevén Mazsi egy családi fotóval búcsúzott az Insta-oldalán.

„Ez volt az utolsó közös képünk”

„A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és Mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek Benneteket, mellőzétek a ,»baráti« interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem” – olvasható a fotó mellett, amihez az édesanya magyarázatként hozzáfűzte: 

„Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült, a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged”

– zárta a bejegyzést az özvegy.

Nyitókép: Berki Mazsi Instagram-oldala