Hadházy Ákos már a baloldalon is ciki

2022-05-05 06:33:06

Bohár Dániel
888.hu
A Márki-Zay Péter-féle vonalat vitte tovább és leárulózta az ellenzék jelentős részét.

„Megalakult az új Országgyűlés, ünnepi nap volt, a demokrácia ünnepe, amelyet a baloldali képviselők nehezen viseltek, mármint a demokráciát, a nép akaratát, a nép hatalmát. Volt, aki letette az esküt, aztán inkább kivonult. A pénz kell, a munka nem alapon. Azonban volt egyetlenegy képviselő, aki a legmélyebb szinten van a jelen politikai életben. Ő nem más, mint Hadházy Ákos. Hadházy nem tette le az esküt.

Hadházy Ákos sokaknak ismerős lehet a lyukas zoknijáról, a teljesen értelmetlen akcióiról és azokról az ámokfutásokról, amiket folyamatosan elkövet.

Hadházy hetek óta azon hisztériázik, hogy ő bizony nem fogja letenni az esküjét. Ez így is történt, nem tette le. Az Országgyűlés megalakulása után pedig tüntetést hívott össze a Kossuth térre, amelyre néhány tucat ember volt csupán kíváncsi.

Ami akkor a Kossuth téren történt, az tökéletesen mutatja a baloldal sikertelenségét. A baloldal elrugaszkodott a valóságtól, az emberektől és mindentől, ami a normalitást jelenti. Nem csoda, hogy egyszerűen nincs igény arra, amit művelnek. Hadházy Ákos pedig ennek a talajvesztésnek a mintapéldája.

A Márki-Zay Péter-féle vonalat továbbvitte és leárulózta az ellenzék jelentős részét. Mondván mindenki áruló, aki letette a parlamenti esküt.

Ugyanakkor, ha már szóba kerül az árulás, akkor fontos megjegyezni Hadházy árulását is. Nem, most nem arra gondolok, hogy Hadházy már szinte minden politikai pártban megfordult, ameddig ki nem utálták. Hanem arra, hogy ez szánalombajnok egyéni képviselői mandátumot szerzett Zuglóban. Vagyis a zuglóiak arra voksoltak, hogy Hadházy Ákos képviselje őket az Országgyűlésben. Az áruló azonban szembeköpte a saját választóit, ugyanis nem teljesítette a zuglóiak kérését. Élek a gyanúperrel, hogy a kerület lakói valódi képviseltre szavaztak, nem arra, hogy ez a Hadházy nevű a Parlament előtt bohóckodjon.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.