Ugyanott folytatja

2022-04-22 07:14:00

Pilhál György
Magyar Nemzet
Magyar Bálint már dolgozik a következő Fidesz-kétharmadon.

„Ezúttal a Die Zeitnak adott interjút a hazáját rendszeresen külföldön mószeroló Magyar Bálint. Az SZDSZ-alapító bölcs azt fejtegette: Magyarország mára maffiaállammá vált, hasonlít Oroszországra. »A kormány úgy működik, mint egy központosított, hierarchikus bűnszervezet, és az oroszok trójai falova az EU-ban.« Az EU-nak el kellene zárnia a pénzcsapot, magyarázta, s a támogatásokból nem kellene adni az olyan tagállamoknak, amelyek nem vesznek részt az Európai Ügyészségben.

Magyar Bálint már dolgozik a következő Fidesz-kétharmadon… Nem ma kezdte határokon átívelő ámokfutását a tenyérbemászó ember. Egy ízben így próbált viccelődni Magyarország miniszterelnökén: »Hogyan lehetne komolyan venni, hogy hívő? Istenhez akkor került a legközelebb, amikor a labdát berúgta a templomkertbe, és érte kellett másznia.« Ehhez képest őt szokták körberöhögni. A legemlékezetesebb az volt, amikor előállt az 1-es szülő, 2-es szülő degenerált ötletével anno. El is küldték csapatával együtt az 1-es szüleiket emlegetve…

A Magyar Bálint-félék nemzetközi haknikörútjai nem új keletűek. 1919-ben a tanácskommün Bécsbe menekült parazitái is sűrűn gyakorolták.  Mályusz Elemér történész A vörös emigráció című könyvéből szinte ordít a jelenkori párhuzam. »Jól tudják és érzik, hogy békés viszonyok között semmit sem remélhetnek, ezért minden igyekvésük a helyzet felborítása, a belső ellentétek szítása« – írja. 

»A fő cél mindenütt a belső ellentétek mélyítése, hogy a felfordulás lehetséges legyen.« Ugyanaz a módszer, ugyanazok a figurák. A kígyók itt kígyóznak közöttünk.”

Borítókép: Magyar Bálint (Forrás: Képernyőkép/Youtube)

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.