Hát persze, hogy az ellenzéki politikusok átveszik a mandátumukat!

2022-04-19 11:54:00

Kötter Tamás
Facebook
Hiszen így tehetnek a legtöbbet a külföldi megbízóik érdekében és a magyar érdekek ellenében.

„Hát persze, hogy átveszik, hiszen így tehetnek a legtöbbet a külföldi megbízóik érdekében és a magyar érdekek ellenében.

»Ki fogok állni a kerület zöldterületeinek a védelmében. Nem hagyom szótlanul, hogy kiemelt kormányzati beruházások keretében újabb és újabb környezetromboló építkezésekkel tegyék élhetetlenné Újbudát.«
(Orosz Anna)

Célpontban Budapest. A Hétalvó Dugókapitány, Karácsony Gergely újabb szövetségeseket kapott, a momentumos képviselők személyében. Budapest továbbra is sodródik. A tehetetlenséget, a hozzá nemértést PR. maszlagokkal palástoló városvezetés és vele szövetséges baloldali pártocskák tovább nyomják az »örökzöld« slágert: akadályozzunk meg minden fejlesztést, újjáépítést és saját rossz vezetésünket álcázzuk álságos zöldpolitikával.

De, ez a város többet érdemel! Budapest mégiscsak a nemzet fővárosa, majd kétmillió ember lakóhelye és a turizmus nevű globális iparág egyetlen világszinten is eladható terméke. Itt nem elég, ha a le nem nyírt gazföldekre egy fatáblára kiírjuk, hogy méhlegelő, a Csernobil, halottváros épületeit idéző kádárkori betonszarkofágok, a térdig érő romok, a szeméttárolónak használt belvárosba »erőszakkal« beültetett vagy ládákba odahordott »Patyonkin zöld«.

Budapestnek fejlődnie kell! Versenyképesnek kell lennie ezen a téren is!”

Kapcsolódó

Orosz Anna átveszi a mandátumát
A politikus leszögezte, hogy az országos eredmény miatt csalódott, az újbudai győzelem viszont annál többet ér. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.