Beismeri a New York Times szerzője, hogy az amerikai iskolák LMBTQ-irányba tolják a diákokat

2022-04-14 16:55:00
A konzervatívokat kritizálja cikkeiben Michelle Goldberg, de közben véletlenül elismeri az igazukat.

Michelle Goldberg liberális feminista lényegében beismeri a New York Times-ba írt esszéiben, hogy LMBTQ-indoktrinációval néznek szembe az amerikai gyerekek az iskolákban – hívja fel a figyelmet a The Federalist.

Goldberg morális pánikkal vádolja meg a konzervatívokat. Ugyanakkor Nathanael Blake arra hívja fel a figyelmet: az NYT szerzője úgy kritizálja a konzervatívok álláspontját, hogy közben elismeri: igazak a konzervatívok vádjai. 

Ugyanis egy ízben megjegyzi, hogy „nagy fejlődés volt abban, ahogy a diákok gondolkodnak a genderről és szexualitásról”, ráadásul „a nemzedéki különbség még nagyobb a transzügyeket tekintve”. Úgy látja, hogy a középkorú liberális szülők gyermekei radikálisabban gondolkodnak, „hát még mekkora lehet a különbség a konzervatív családokban!”

Az előző időszakban kiderült: a fiatalok közt sokkal többen gondolják magukat LMBTQ-nak, mint az idősebbek közt. Ezt Goldberg bizonyítéknak veszi arra nézvést, hogy „természetesen több diák fog előbújni a középiskolában, ha elfogadják és ünneplik őket, mint ott, ahol zaklatják és molesztálják”. 

Csakhogy a „növekmény” akkora, hogy azt ez sem magyarázza, ráadásul a tudomány ellentmond az „így születtek” mítoszának.

Goldberg maga is említ olyan nyári tábort, ahonnan úgy ment haza a lányok harmada, hogy nembinárisnak, queernek és nonkonform nemi identitásúnak mondta magát. 

Ezzel együtt máskor Godlberg beismeri, hogy egy elbizonytalanított diák anyukájának igaza volt, amikor a Daily Wire-nek azt nyilatkozta, hogy a gyerek az iskolában szedte magára a genderes elképzeléseket, nem otthonról. 

A The Federalist szerzője, Nathanael Blake rámutat: az oktatási rendszer megvédeni hivatott a transzdiákokat, de valójában létrehozza őket (hiszen transznemű gyermek nem létezik). Gyakran indoktrinációval, propagandával teszik ezt, a diák pedig hisz a divatos eszméknek. A szülőknek nem szólnak, sőt ellenükre vezetik bele a diákokat a genderidentitásokba. Jól dokumentálja ezt a Libs of TikTok Twitter-fiók is.

Fotó: YouTube.