Bús Balázs: A Szabó Tímea-féle baloldali kampány aljasságának nincs határa

2022-04-01 19:33:00
Óbuda-Békásmegyer fideszes képviselőjelöltjének Facebook-bejegyzése szerint az ellenzék idős embereket fenyeget meg sms-üzenetekben.

„Nem volt elég a számtalan választási törvénysértés, az Óbuda újság törvénytelen támogatása, a korrupciós és kábítószer-botrány, a választók adatainak ellopása, most a gyermekeikkel és unokáikkal fenyegetik az óbudai idős embereket” – kezdi Facebook-bejegyzését Bús Balázs, aki egy fényképet is posztolt, amelyen egy mobiltelefonra kapott szöveges üzenet látható. Az sms-t egy Óbudán lakó nagymama kapta, az üzenetben pedig ez állt:

Anyu április 3.-án el ne menjetek szavazni, vagy nem hozzuk át többé a gyerekeket. Üdv: Ricsi (ez az új számom)”

Óbuda fideszes képviselőjelöltje bejegyzésében kifejti: az üzenetet természetesen nem az idős asszony fia küldte, az sms ismeretlen számról érkezett. 

„Óbudán eljutottunk oda, amire korábban gondolni sem mertünk volna, idős embereket fenyegetnek meg unokáikkal. Április 3-án pontosan az ilyenek miatt kell elmenni szavazni, és megmutatni Szabó Tímeáéknak, hogy nemet mondunk az aljasságra és nem engedünk semmilyen megfélemlítésnek!” – zárja bejegyzését Bús Balázs.

Nyitókép: Facebook

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg!