Üzenet a túloldalnak

2022-04-01 20:27:00

Földi László
Védett Társadalom Alapítvány Blog
Meggyőződéssel hiszem, hogy az Orbán-kormány ellen szavazók nem ártani akarnak saját országuknak.

„Engedjék meg és nézzék el nekem, hogy most nem elsősorban Önökhöz szólok, hanem az Önök segítségével azokhoz, akik nem is tudják, mit cselekszenek, amikor holnapután – 2022. április 3-án, vasárnap – a szavazófülke magányában rossz döntésre készülnek, vagy még nem döntöttek. Meggondolatlan elhatározásukkal – a külföldi érdeket szolgáló ellenzék képviselőire gondolva – „x” jelükkel Magyarország koporsójába kívánnak szöget ütni.

Kérem, ne érezzék túlzásnak a fenti mondatokat, hisz egy rossz döntés kellőképpen ki sem fejezi, mit jelent hazánkra nézve, ha olyan képviselők kerülnek kormányzati pozícióba, akik akarva-akaratlanul hozzájárulnak a külföldi érdekek kiszolgálásához, Magyarország elveszejtéséhez.

Meggyőződéssel hiszem, és Önök is tisztában vannak vele, hogy az Orbán-kormány ellen szavazók nem ártani akarnak saját országuknak. Eszük ágában sincs kiárusítani őseik és gyerekeik hazáját, hanem csapdába csalva félreértik a választás következményeit. Tudniuk kell, bármivel is szédítette őket az ellenpropaganda gépezet, hogy az ellenzéki oldalon álló politikai elit többsége sem képes indulat nélkül, a gyűlölködés rabságából kiszakadva, objektíven látni a jelent és Magyarország potenciális jövőjét.”

Nyitókép: Képernyőkép

 

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.