Sírva könyörgöm: ne higgyünk a közvélemény-kutatásoknak!

2022-03-30 11:00:00

Rákay Philip
Facebook
A labdát nem elég a kapu elé elvezetni, a végén be is kell rúgni a hálóba!

„Sírva könyörgöm: ne higgyünk a közvélemény-kutatásoknak!

Nem kérdés, hogy a FIDESZ-KDNP a választások esélyese, DE!

A labdát nem elég a kapu elé elvezetni, a végén be is kell rúgni a hálóba! Ha minden patrióta elmegy vasárnap szavazni, ha egyetlen szimpatizánst sem hagyunk otthon, ha mindenkit igyekszünk érvekkel meggyőzni arról, hogy a hazánk sorsa a tét, akkor meg tudjuk nyerni a meccset.

A balosok mindenféle hangszeren játszanak, mindent el fognak követni azért, hogy elvigyék a sajátjaikat. Ott állnak mögöttük a nemzetközi hálózatok, mindent IS megpróbálnak majd!!!

Egyetlen esély van: többen kell legyünk vasárnap, mint ők! Nincs újrázási lehetőség, nincs ismétlés, hiszen egy forduló van csupán!

NE CSAK A KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁSOKON, VASÁRNAP IS GYŐZZÜK LE A GYURCSÁNY-LISTÁT!

Hajrá, Patrióták!!!”

Nyitóképen Orbán Viktor miniszterelnök Békéscsabán. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.