Vádlott lett a kecskeméti baloldali jelölt, Bodrozsán Alexandra

2022-03-30 19:43:00
Nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt indult büntetőeljárás a baloldal kecskeméti jelöltje ellen.

Az újpesti baloldali Bodrozsán Alexandra ellen feljelentést tett Nemcsik Mátyás, mivel az a személyét érintő, emberileg is bántó és megalázó, alaptalan támadást hajtott végre – fejtette ki a közösségi oldalán az önkormányzati képviselő.

„A mai napon volt a békítő meghallgatás, ahol egyértelművé vált, hogy nem szeretnénk visszalépni, szeretnénk, ha ez az ügy tovább folytatódna.

Megállapították, hogy Bodrozsán Alexandra az általam tett feljelentésben vádlottként fog szerepelni”

– nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Nemcsik Mátyás. A képviselő hangsúlyozta, hogy egy jelölt ilyen kijelentéseket tegyen, megengedhetetlen.

„Úgy gondolom, hogy az a fajta politizálás, egymás negatív megbélyegzése elviselhetetlen. Nem tűrhetjük itt, Kecskeméten, hogy a politikai élet ilyen negatív irányba menjen el” – tette hozzá a Nemcsik Mátyás.

Nyitókép: Bodrozsán Alexandra Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg!