Huszonnégy évig volt igazgató a gyulai kórházban, most életkorával próbálja cikizni a baloldal a Fidesz helyi jelöltjét

2022-03-30 06:27:00

Írta: Joó István
A Gyurcsány-párt helyi jelöltje egyébként remek fideszes üzleti kapcsolatokkal rendelkezik. 

Elkeseredett szembesítő kampányba kezdett a baloldal Gyulán. A helyi ellenzék olyan szórólapot terjeszt, amelyen a választókerület 71 esztendős fideszes képviselőjét félreérthetetlenül a korára utalva állítják szembe a Gyurcsány-párt helyi jelöltjével, az 51 esztendős, DK-s Leel-Őssy Gáborral.

A tapasztalt jobbos honatya és az operettellenzéki bogárirtó harca a gyulai „billegőben”

A „csatatér körzetek” közé sorolják Békés megye 3-as, gyulai székhelyű egyéni választókerületét, ahol azonban 2018 óta nem sikerült egységbe kovácsolódnia a baloldalnak. Bővebben!

A Gyurcsány-párt helyi jelöltje egyébként remek fideszes üzleti kapcsolatokkal rendelkezik

A rovar- és rágcsálóirtó cégekkel nyomuló

Leel-Őssynek egyébként sok nehézsége nincs a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, ugyanis sorra nyeri a közbeszerzéseket fideszes településeken is.

Konzorciumtagként, önálló üzleti szereplőként megbízásokat kapott nemcsak balos, hanem fideszes önkormányzatoktól is. Szerződésben állt például Miskolc városával a fideszes Kriza Ákos polgármester idején is, vagy Budapesten a szintén jobboldali városvezetést megtestesítő Tarlós István-korszakban. Kormányközeli kapcsolatai miatt az előválasztáson kollaboránsnak, operettellenzékinek nevezték ellenfelei. 

A Fidesz helyi jelöltje, a már most is parlamenti képviselőként tevékenykedő Dr. Kovács József, aki évtizedekig dolgozott a gyulai kórházban, többek között 10 évig a kórház orvosigazgatója volt, 14 évig pedig kórházigazgatóként dolgozott.

A DK-s Leel-Őssy egyébként korábban azzal kampányolt, hogy olyan országot szeretne, ahol a végigdolgozott életeket megbecsülik. 

Mutatjuk a szórólapot, amivel a korára utalva állítják szembe a helyi baloldal jelöltjével:

 

Nyitókép: Mandiner