Tóta W. Árpád: Visegrád halott, Magyarországot pedig árulónak látja a világ

2022-03-29 19:23:00
A baloldali publicista szerint becsületünket már csak egy másik kormány építheti újra.

„Visegrád halott. És lesz, aki örül, hogy most már csak a miénk” – kezdi Facebook-bejegyzését Tóta W. Árpád, aki írásában az orosz-ukrán háború kapcsán azt fejtegeti, hogy lesznek sokan akik nem veszik észre, hogy egyedül maradtunk, „mert a fejéből sem lát ki, nemhogy a határon”. 

A publicista szerint hazánkat nem különutasnak és szuverénnek látja a világ, hanem árulónak. Ahogy fogalmaz: „Putyinból sem lesz már köztiszteletben álló vezető, úgy Orbánból sem. Becsületünket csak másik kormány építheti újra. Ezt elkezdhetjük vasárnap, vagy hagyhatjuk unokáinkra. De ők jó eséllyel keresnek inkább egy országot, ahol nem kell nulláról kezdeniük” – olvasható a bejegyzésben.

Fotó: YouTube/HVG

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg!