Hekkerek

2022-03-29 08:14:00

Bayer Zsolt
Bádog blog
Rohadt, szemét bűnözők ezek.

„Olyan jó ez a szó, ez a fogalom: hekker... ugyanis elfedi a lényeget, elfedi a valóságot: rohadt, szemét bűnözők ezek.

Hat nap múlva választás.

És ma reggelre ezek a »hekkerek« (bűnöző gecik) eltüntettek egy sor jobbos médiát. Állítólag a nemzetközi hekkercsoport volt (a nemzetközi bűnöző gecik). Akkor legalább tudjuk (eddig is tudtuk, de most van ismét egy újabb bizonyítékunk), hogy a nyugati világ mindent és bármit megtesz azért, hogy megbukjon a jelenlegi magyar kormány, mindenhogyan és bárhogyan beavatkoznak a magyar választásokba, nem riadnak vissza semmitől, miközben majd azt fogják harsogni, hogy mi csalunk. (Ezért vannak itt a kibaszott EBESZ kibaszott »megfigyelői« is, akik már egy hete össze-vissza hazudoznak.)

Ám az is lehet, hogy nem nemzetközi, hanem hazai hekkerek (bűnöző gecik) voltak, bár ez semmit sem jelent, ugyanis ezeknek nincs hazájuk. Se becsületük, se tisztességük, se lelkük, se semmijük.

Akár így, akár úgy: ami ma reggel történt, az bizony választási csalás, az előttünk álló választások tiltott és aljas befolyásolása.

És nekünk éppen így kell kezelnünk. És el sem tudjuk képzelni, mi jöhet még az előttünk álló hat napban. Készüljünk, készüljetek: hittel, erővel, eltántoríthatatlan elszánással, és egészséges, helyénvaló haraggal.Takarítsuk el ezeket a szemeteket végre, egyszer s mindenkorra!”

Nyitókép: Ficsor Márton

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.