Németh Péter nevez engem fizetett seggnyalónak

2022-03-27 11:07:00

Rákay Philip
Facebook
Aki a lábszagú Kádár-rendszerben a Magyar Hírlap elkötelezett szerkesztőségi párttitkára volt.

„A NAP, AMIKOR A NÉPSZAVÁS, HÍRKLIKKES NÉMETH PÉTER - EZ AZ ÓTVAROS KOMCSI - NEVEZ ENGEM FIZETETT SEGGNYALÓNAK, aki - legalábbis szerinte - »jó pénzért hajlandó bárhova odahajolni«.

Jó pénzért, bárhova. Persze, Németh. Nem te vagy véletlenül az a Németh, aki a lábszagú Kádár-rendszerben, a ’80-as években a Magyar Hírlap elkötelezett szerkesztőségi párttitkára volt? Párttitkára, te nyomorult lúzer! Ami mindennek a legalja volt! A párttikár az ilyen finom úri helyeken - az amúgy is vállapos, komcsi titkosszolgálatosoktól, volt ÁVH-soktól, pártkáderektől hemzsegő szerkesztőségekben - a legjolálisabb, a komcsi rendszerben dalolva hívő, kontraszelektált idiótákat szimbolizálta. Éppen téged, Németh, aki nyilván a saját kollegáiról is átszellemülten fogalmazta a pártnak, és persze a szolgálatoknak a munkahelyi hangulatjelentéseket...

Pont, mint édesanyád, csak ő a Népszava nevű szélsőkommunista lapnál töltött be hasonlóan hercig pozíciót. S ahelyett, hogy a rendszerváltoztatás katarzisában a hozzád hasonlóak is eltűntek volna a süllyesztőben, ti egy mozdulattal átcsomagoltátok magatokat feketeöves komcsiból européer demokratává... De szerinted én volnék az, aki „hajlandó bárhova odahajolni”.

Jól figyelj, Németh! Most feltárom, hová is »hajoltam oda«. 1990-től - 18 éves korom óta - vagyok Fidesz-szavazó. 30 éves voltam 2002-ben, amikor kiálltam a Kossuth téren tartott nagygyűlésen Orbán Viktor mellett, aminek következményeként az akkoriban még a hozzád hasonló elvtársak által uralt magyar médiavilág azonnal kinyírt mindenhonnan.

20 év telt el azóta, sok minden történt, de maradtam, aki voltam: patrióta. Szerinted seggnyaló. Légy erős, Németh! Ráadásul pénz nélkül teszem! Százszor elmondtam már: nemhogy a munkámért nem fizetnek, még én támogatom adományaimmal a Megafont. Igen, jól működő cégeim vannak - nem, nem állami szerződésekkel kitömve -, és megengedhetem magamnak. S igen, nekem az okoz örömet, ha a meggyőződésemért, a hazámért bármit is tehetek.

Tudom, ismeretlen kategória mindez a hozzád hasonló, destruktív, örökké gyanakvó, mindig a hazánk ellen ügyködő komcsi pártcsinovnyikoknak, de ettől még ez az igazság!

Persze, értelek én, Németh! Nem csoda, hogy idegállapotba kerülnek a hozzád hasonló levitézlett elvtársak! Nyomorult dolog lehet megélni, hogy kedvenc Gyurcsány-Dobrev duód annyira népszerűtlen, hogy kizárólag a háttérbe húzódva merik elbábozni szélsőliberális-neomarxista műsorszámukat, hol egy Karácsony-féle lúzerrel, hol pedig egy önjelölt, fröccsöntött messiással a kirakatban.

Mondjuk, annak örülhetsz, Németh, hogy ez utóbbi - a Márki-Zay nevezetű - legalább bevallotta, hogy téged is képvisel! Emlékszel, mit mondott: »a fasisztáktól a kommunistákig külön-külön«.

Ne panaszkodj, Németh! Még választhatsz is, hová szeretnél »odahajolni«...”

(Fotó: YouTube)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.