Gyurcsány hű csatlósa kijátszotta ápolóit

2022-03-20 14:12:00

Rákay Philip
Facebook
Varga Zoltán írása a gyurcsányi absztinens irrealizmus öklendeztető stíljében fogant.

„GYURCSÁNY HŰ CSATLÓSA, AZ ALUFÓLIASAPKÁS VARGA KIJÁTSZOTTA ÁPOLÓIT ÉS MEGINT ELSZABADULT. Klaviatúrát ragadott és írt egy infernális bejegyzést Orbán Viktorról. A vasárnapi nyugalmunk megőrzésének érdekében csak részleteket emeltem ki az írásműből, amely a GYURCSÁNYI ABSZTINENS IRREALIZMUS öklendeztető stíljében fogant. Íme:

»Most a keleti határszélen éppen vezénylő tábornokot játszik. (...) Ó, anyám! De komolyan, nem unják még ezt a szerencsétlent? Nem unják, hogy volt ez már minden? Árvízi hajós gumicsizmában, böllér – nnna, az a szerep volt önazonos. Az nagyon ráillett. (...) Most újabban meg ellentengernagy, vagy Napóleon, vagy a pikli tudja mi a maskara rajta, de repdesnek ide-oda legalább kurvadrága helikopterekkel a semmi és a valami határán Debrecen és Felcsút között.(...) Mit nyertél te meg? A pálinkaszabadságharcot. Gratulálok! Abban vagy kurv@ jó! Az meg is látszik rajtad. Ahhoz van eszed. Szóljon már neki valaki az ég szerelmére, hogy elmúlt a gyáva, hazug papírtigrisek, a virtuális sallerkirályok kora! Vége a farsangnak, a maskarádénak, a páváskodásnak. Most a hősök korát éljük. Embernek kéne lenni. EMBERNEK! Csak az neked nem megy. Soha nem is ment. (...) Emberek halnak meg, családok válnak földönfutóvá, menekülnek szülőhazájukból, mert a haverod többet szívott a megszokottnál, te meg farsangosat játszol? De, komolyan! Menj már tábornokosdit bábozni haza, a várba, vagy bárhova a tekeddel, repülőiddel, maskaráiddal. Leszerepeltél komám. Ócska vagy és átlátszó. Voltál te már minden, csak elítélt nem. Még!«

Jól van, »hülyezolibácsi«, jól van! Nem marad el a jutalomfalat Feri csávókádtól...”

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.