Reagált a tulajdonos Csárdi Antal okirathamisítási ügyére

2022-03-12 12:10:00
„Ha tudtam volna, hogy visszaél a nevemmel és meghamisítja az aláírásomat, soha be nem engedtem volna a lakásomba” – mondta az LMP-s politikus volt főbérlője.

„Soha nem adtam Csárdi Antalnak semmilyen meghatalmazást. Ha tudtam volna, hogy visszaél a nevemmel és meghamisítja az aláírásomat, soha be nem engedtem volna a lakásomba” – írta egy, az Indexnek eljuttatott dokumentumban annak az ingatlannak a tulajdonosa, amelyet az Országgyűlés Hivatala képviselői költségtérítés terhére bérel az adófizetők pénzén Csárdi Antalnak.

Mint ismert, a Donáti utcában található lakás tulajdonosa feljelentést tett az ellenzék belvárosi jelöltje ellen, azzal vádolva meg az LMP-s politikust, hogy az aláhamisította az aláírását egy meghatalmazáson, és azt felmutatva járt el az MVM-nél, miután fizetési elmaradás miatt kikapcsolták a gázt a lakásban.

Csárdi tagad

Az LMP-s képviselő elsőre tagadta az ellene felhozott vádat, az Index azonban azt írja. birtokukba került a szóban forgó meghatalmazás, és egy másik dokumentum is, ami alapján az ellenzéki jelölt valóban eljárt a meghatalmazás felmutatásával a szolgáltatónál, amely ellenőrzi ügyfelei személazonosságát az ügyintézések során. A portál megkérdezte Csárdi Antalt, hogy mindennek fényében fenntartja-e azt az állítását, hogy nem követett el jogsértést. Erre a képviselő nem válaszolt. 

Nyomozás indult az LMP-s Csárdi Antal ellen

Hamis magánokirat felhasználása miatt nyomoznak az LMP-s képviselő ellen, akit korábbi főbérlője jelentett fel. Bővebben...

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd