Rúzsa Magdi: Hazaértünk, elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk

2022-02-22 20:08:00
„Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk” – írta közösségi oldalán az énekesnő.

Rúzsa Magdi egy fényképet posztolt hivatalos Facebook-oldalára, amelyen férjével és a három újszülöttel látható, amint éppen elhagyják a Honvédkórházat. Az énekesnő háláját fejezte ki mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy a szülés előtt és közben is minden rendben történjen. Bejegyzésében a következőket írta:

„Hazaértünk! A nagy család. Elmondhatatlan érzések kavarognak bennünk. A hála, amit a Honvédkórház szülészete, terhespatológiája és koraszülött osztálya iránt érzek, az szavakkal kifejezhetetlen. Amíg élek a szívemben hordozok mindenkit, azt majdnem 30-40 embert, aki azon dolgozott, hogy a babáink épségben érkezzenek a világra és egészségesen, életre felkészülten jöhessenek velünk haza. 

dr. Vermes Gábor amíg vagyok imába foglalom a neved minden nap!
dr. Bodrogi Eszter a tiédet is.
A PIC minden nővére nem is ember, hanem angyalok, hősök, akik naponta küzdenek a legkisebb életekért. Köszönöm a szeretetet és a törődést, amit a legnehezebb és a legboldogabb pillanatokban kaptunk és megéltünk együtt, és hogy ennyi mindent tanítottak nekünk. A szívem vigyáz rátok!

Köszönöm a szülésznők és a terhespatológián dolgozó nővérek gondoskodását. Amit a szülőszobában megéltem, az több, mint profizmus. Két csapat dolgozott együtt legalább 15 ember, hogy minden jól alakuljon. Sehol a világon nem lett volna ennél profibb ellátásban részünk. 

A sikeres szülést és Lujzi, Keve, Zalán gyors ellátását és inkubátorba helyezését köszönöm;
dr. Vermes Gábornak
dr. Kazár Tibornak
dr. Király Gábornak
dr. Valler Krisztiánnak
Mészáros Molnár Veronikának
Csalló Líviának
Békés Norbertnek
dr. Simon Adriennek
dr. Csirinyi Dorottyának
dr. Paraki Rozáliának
dr. Jánosi Kingának
Talabos Renekának
Markóné Koblencz Rékának
Illyés Mónikának.

(Szeretlek benneteket Pic angyalkák és Irén szülésznő!) Margitkát, a tisztaság angyalát meg ölelem. Mi jól vagyunk, bekuckóztunk.
Boldogok vagyunk 62 nap után újra otthon, de már három csodával gazdagabban. Köszönöm édes Istenem, hogy a tenyereden hordozol bennünket!”

Nyitókép: Facebook