Iványi, az államfőjelölt esete a NAV-val

2022-02-21 18:14:00

Kontra
Facebook
Úgy érzi, hogy elképesztő diktatúra tombol, úgyhogy Apró Antal unokájával mondja, hogy ne tovább!

„Bangónéék tévéostroma óta nem látott »erőszakos« jeleneteknek lehettek tanúi azok, akik Iványi Gáborék alapítványának, az Oltalom NAV-os rajtaütésénél jelen lehettek.

A facebookos élőzések tanúsága szerint felvonult a Partizán, Szabó Tímea, a Mindenki Magyarországa. De a DK-s Dobrev Klára és Barabás János, volt MSZMP KB-s, majd MSZP-s politikus is spontán ott teremtek. Barabásnak erős múltja van: a rendszerváltás előtt a KISZ KB-n túl volt még miniszterhelyettesi besorolással a Minisztertanács Állami Ifjúsági Bizottságának titkára, az Agitációs és Propaganda Osztály helyettes vezetője, majd az MSZMP Budapesti Bizottsága ideológiai titkára. Szerencsére aztán ő is megváltozott, és a Szerencsejáték Rt. felügyelő bizottságának elnökeként és Gyurcsány, majd Bajnai alatt a Miniszterelnöki Hivatal főtanácsadójaként is dolgozott.

Most viszont ő is úgy érzi, hogy elképesztő diktatúra tombol, úgyhogy Apró Antal unokájával és Gréczy Zsolttal közösen is azt mondja, hogy eddig és ne tovább!

Hogy ez a NAV-rajtaütés kinek jó? Csak találgatni tudunk, de az tény, hogy Iványiék egyháza, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség csak 2009 és 2016 között 517.184.696 forint EU-s támogatást kapott, és ez csak egy szelete a tortának. Ennyit a tisztes szegénységről.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.