Savanyú a szőlő

2022-02-08 20:36:00
Czefernek Léna
Vasarnap.hu
Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország szurkolt Rúzsa Magdinak.

„Talán nem túlzás azt állítani, hogy egy egész ország szurkolt Rúzsa Magdinak, miután az énekesnő tavaly szeptemberben bejelentette, hogy várandós, méghozzá hármas ikreket hord a szíve alatt. Egy ilyen terhesség komoly kockázatokat hordoz magában, így aztán az énekesnő minden egyéb kötelezettségét hátrahagyva vonult kórházba, amikor arra szükség volt a babák érdekében. Múlt héten megszülettek a csöppségek, a 34. héten, és a gólyahír kapcsán még a miniszterelnök is gratulált. Ám nem mindenkinek az volt az első gondolata, milyen nagy áldás, hogy az énekesnő gyermekei épen és egészségesen megszülettek.

Február elsején megszülettek Rúzsa Magdi hármas ikrei, a hír hamarosan bejárta a magyar sajtót, még Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált közösségi oldalán az énekesnőnek. Azt gondolhatnánk, hogy az ország egy emberként szurkolt a babák egészségéért, ám a gólyahír mellett azért egyéb hangok is megrezegtek, nem is annyira finoman.

Az egyik női magazin például egyenesen kamuanyaságnak titulálta azt a képet, amit az énekesnő a néhány órás gólyahír után megosztott. Mert szerintük egy ilyen fotó rosszul érinti azokat az anyákat, akik nem érzik jól magukat a bőrükben szülés után, és nem tudnak annyira csinosak lenni, mint Rúzsa Magdi a babák világrahozatalát bejelentő fotón. Persze az énekesnő neve nincs megemlítve a cikkben, de az írásból világosan kivehető, kinek is célozták a píszískedő rosszindulat finomra mézezett nyilait.”

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.