Vitézy Dávid füllentésen kapta Arató Gergelyt

2022-01-29 15:23:00
A DK-s politikus éppen Facebook-oldalán ecsetelte, hogy Vitézy nem hajlandó vele találkozni. Nem kellett sokat várni a BKF vezérigazgatójának kommentjére.

Arató Gergely, a DK országgyűlési képviselője közösségi oldalán számolt be a fővárosi vasút-fejlesztéssel kapcsolatos aggályairól, amiben megemlítette, hogy decemberben megkereste Vitézy Dávidot, hogy „adjon alkalmat arra, hogy feltegyem neki a mindannyiunkat érdeklő kérdéseket. Vitézy úr 31 nap után méltatott válaszra, amiben arról tájékoztat, hogy személyesen nem kíván velem találkozni, esetleg újabb 2 vagy három hét múlva hajlandó velem online szóbaállni.

Ez nemcsak udvariatlanság, hanem törvénysértés is, mivel kötelessége tájékoztatni egy országgyűlési képviselőt és rajta keresztül a választókat.

Hamar feltűnt a kommentek között a megszólított Vitézy, aki nemes egyszerűséggel cáfolta Arató kijelentéseit. Mint írta: „Arató úr, nem mond igazat. Éppen tegnap küldtünk két lehetséges időpontot az egyeztetésre. A válasz pontosan arra a parlamenti e-mail címre ment, ahonnan a megkeresését küldte, 10:08-kor. Választ nem kaptunk – csak ma egy Facebook-posztot, ahol valótlanul vádaskodik.

A minősítgetések a bejegyzés íróját minősítik, de kérem, valótlan állításokkal ne vezesse félre az olvasóit.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt