Mehet az újabb telefon Bige Lászlónak

2022-01-26 14:53:00

Rőfös Géza
Kontra
Márki-Zay Péter ötmillió forinttal tartozik a kontrának!

„Gyurcsány Ferenc játékos kedvű jelöltje elszabadult, és pályázatot hirdetett. Nem volt jó ötlet: lapunk ugyanis két perc kutakodás után jogosulttá vált a nyomravezetői díjra.

Az ellenzéki kritikák egyik leggyakrabban visszatérő panelje, hogy a kormány szavazatokat próbál vásárolni a különböző társadalmi csoportokban. Ezek közül a legtöbbet támadott intézkedés a nemtől, kortól, politikai preferenciától függetlenül mindenkinek előnyös rezsicsökkentés, amivel tehát mindenki jól járt.

Bár a kormányváltó szivárvány-szövetség ágyútölteléke miniszterelnök-jelöltje deklaráltan ellene van az ilyen típusú politizálásnak, úgy tűnik, most éppen ő az, aki ráérzett: hogyan kell karizma, hitelesség és tapasztalat híján figyelmet vásárolni.

Márki-Zay Péter ötmillió forintot kínál fel annak, aki hajlandó számára a saját szavait visszaolvasni és értelmezni. Jókora összeget kaszálhat tehát az, aki segít a láthatóan Joe Biden-szintű demenciában szenvedő hódmezővásárhelyi polgármesternek felidézni, miket mondott, mielőtt rádöbbent, hogy őszinte véleményének hangoztatása többet árt, mint használ.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.