Hidd el Miklós, senki nem fél az olyanoktól, akik képtelenek lediplomázni, csak hazudozni tudnak

2022-01-26 08:38:00

Kontra
Facebook
Félelmetes, hogy minden alkalommal, amikor közgazdászként mutatták be, rezzenéstelen arccal fogadta.

„Friss gondolat Hajnal Miklóstól: »Soha nem hazudtam a diplomámról«

Amennyiben a hazudozás tudomány lenne, Hajnal Miklós ma akadémiai rangra lépett volna. A magának közgazdász diplomát hazudó politikus ugyanis egy szívhez szóló bejegyzést tett közzé, amely szerint a haza érdekében hagyta ott az oxfordi tanulmányait, és jött haza megfúrni a budapesti olimpiát.

Ezért kár volt otthagynia Oxfordot. Mindenki jobban járt volna. Neki lenne egy diplomája, nekünk pedig hazai rendezésű olimpiánk. No, de térjünk vissza a hazugság tudományára, amelynek Hajnal Miklós világszínvonalú mestere. A momentumos politikus azt állítja, hogy sosem hazudta azt, hogy diplomás lenne. A valóság ezzel szemben az, hogy egy nyilvános televíziós vitában úgy fogalmazott: »nyilván, én magam is közgazdász vagyok.«

Más esetekben számtalanszor konferálták fel úgy televíziós műsorokban, hogy »a Momentum politikusa, civil közgazdász«. Igazából nem tudjuk eldönteni, hogy a folytatólagosan elkövetett hazudozás a dühítőbb, vagy az a modorosság, ami a bejegyzésből árad:

»Dühös vagyok, mert méltatlan újra meg újra egy rágalommal foglalkozni. Bár nem esnek jól a támadások, igyekszem erőt meríteni belőle: pontosan tudom, hogy valójában ezt csak azért csináljátok, mert féltek.«

Hidd el Miklós, senki nem fél az olyanoktól, akik képtelenek lediplomázni, csak hazudozni tudnak. Félelmetes, hogy minden alkalommal, amikor közgazdászként mutatták be, ezt rezzenéstelen arccal fogadta. Milyen lelki alkat lehet az ilyen?”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.