Jöjjenek és vizsgálódjanak, nincs semmi takargatnivalónk

2022-01-26 10:54:00

Deutsch Tamás
Facebook
Az egész felszólító-levélírósdival a gyengélkedő magyar baloldalt akarják segíteni.

„Szabad a gazda, akik akarnak, nyugodtan jöjjenek és vizsgálódjanak, nincs semmi takargatnivalónk: Magyarország normálisan működő jogállam és demokrácia! Magyarországon, ahogy az elmúlt több mint tíz esztendőben minden alkalommal, most is maradéktalanul jogszerű és tisztességes, az európai sztenderdeknek megfelelő választási előkészítést és lebonyolítást láthatnak majd!

Teljesen világos azonban, hogy ez az egész felszólító-levélírósdi akció megint nem más, mint az európai baloldal újabb alamuszi politikai manővere, hisztériakeltése, amivel a gyengélkedő magyar baloldalt akarják segíteni.

Az európai baloldalnak a magyar kampányban való részvétele, a közvetlen beavatkozása, a magyar baloldalt minden rendelkezésére álló törvényes és akár törvénytelen eszközzel történő támogatásának politikai koreográfiája már jól ismert: kígyót-békát mondanak Magyarországra, alaptalanul rágalmazzák és vádolják a magyarokat éveken keresztül, majd a választások közeledtével hirtelen objektív és pártatlan választási megfigyelők akarnak lenni. Ennyi.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.