„Szia, Ákos! Ez a felvétel neked szól!”

2022-01-26 07:40:00
Egy Szekszárd környéki nő videóban üzent Hadházy Ákosnak.

Ahogy arról már beszámoltunk, a Partizán új, politikusinterjú-sorozatának vasárnap esti adásában mondta el Hadházy Ákos, hogy ellenzéki győzelem esetén miniszter lesz. Elmondása szerint minderre Márki-Zay Péter kérte fel, a megállapodásuk szerint tárca nélküli miniszterként a korrupciós ügyek tartoznának alá.

A bejelentést követően kezdett el terjedni egy évekkel ezelőtti videó, amiről a Pesti Srácok azt állítja, hogy egy Szekszárd környéki korábbi prostituált beszél. A felvételen elhangzik, hogy „Szia Ákos! Ez a felvétel neked szól!”, valamint az is, hogy a „kutyámat becsippelted”. A Pesti Srácok ebből mindezekből arra következtet, hogy a videó egy Hadházy Ákosnak szóló üzenet.

A már 2014-ben megjelent videón a nő arról is beszél, hogy ez a bizonyos Ákos a nyilvánosság előtt becsületes embernek adja elő magát, közben meg „fűt-fát ígértél, becsaptál, te egy hazug ember vagy”. Hogy pontosan mire vannak bizonyítékai a nőnek, egyelőre nem tudni, de azt hozzáteszi, hogy mindezt pedig nem a közelgő választások miatt hozza nyilvánosságra.

A Pesti Srácok hozzáteszi: nem tudni, megalapozott-e a videó, de Hadházy becsületességét számos ügy megkérdőjelezi. Például maga vallotta be, hogy elhallgatta az egykori szerencsi összellenzéki jelölt, a judapestező Bíró László költségvetési csalás gyanúját is felvető ügyét, nehogy befolyásolja a választási eredményt.

Emlékeztetnek, Hadházy a nagy botrányt kavart Városháza-ügyben sem vizsgálódott.

Frissítés! Megérkezett Hadházy válasza

Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált a neki szánt videóra.

Bár Hadházy szerint a „propagandának” talán „egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot”,

ha ismét ilyen fog történni, ugyanúgy feljelentést tesz majd, mint „mint most” – fogalmazott a politikus. Hadházy Ákos válaszáról bővebben ide kattintva olvashat.

 

Nyitókép: Képkocka a Hadházy Ákosnak címzett videóból.