Politikai nekrológot készítettek Bangóné pályafutásáról

2022-01-23 18:41:38
Szavak képviselőkbe „folytása”, patkányozás és láthatjuk, ahogy „Orbán hülyének néz minet” – írja a videó készítője.

Mint arról gyakorlatilag a teljes magyar sajtó beszámolt, cikkünk nyomán kizárták az MSZP-ből Bangóné Borbély Ildikót, aki nemlétező diplomát hamisított az önéletrajzában.

Ebben a cikkünkben már megemlékeztünk a karrierjét a határon túli magyarok elleni uszítással indító Bangóné egyik erős mondatáról, most azonban a Ki szavaz a baloldalra? nevű mémoldal jóvoltából teljesebb válogatást láthatunk a szocialista politikus emlékezetes pillanatairól.

Lesz itt a szavak képviselőkbe „folytása”, patkányozás és láthatjuk, ahogy „Orbán hülyének néz minet”.

Ahogy a videó is zárul: „Kell még valamit mondanunk, Ildikó?

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Nyitókép: Fotó: MTI/Bruzák Noémi