Megszületett Joe Biden és Kamala Harris szerelemgyermeke, az új Kalifornia Barbie

2022-01-19 07:08:00

Kontra
Facebook
Los Angeles megyében 57 ezer hajléktalan él, többségüknek semmilyen ellátás nem jut.

„Megszületett Joe Biden és Kamala Harris szerelemgyermeke, az új Kalifornia Barbie. Még néhány évig irányítja az Egyesült Államokat Joe Biden és ez a kép lesz a leghitelesebb az amerikai közép, -és munkásosztály helyzetének bemutatására.

Kalifornia államban, azon belül Los Angelesben különösen nagy a baj. Az egykor földi paradicsomként számon tartott nyugati parti város mára a magas bűnözési adataival és az elképesztő mennyiségű hajléktalannal szerepel a hírekben.

A Los Angeles központi részén található Skid Row negyed utcáin van Amerika legnagyobb slumja, azaz nyomortelepe. Több ezer ember lakik életvitelszerűen az utcán, sátrakban vagy lomos építményekben. Los Angeles megyében 57 ezer hajléktalan él, többségüknek semmilyen ellátás nem jut.

A drog és a bűnözés pedig mindennapos lettek a városban, a gazdagok által lakott negyedeket civil biztonsági személyzet védi. Megakadályozzák, hogy a lim-lom csavargók ne léphessenek be oda, ahol egyébként a liberális, progresszív, baloldali elit él. Mert ugye hova is vezetne, ha a szegények csak úgy besétálhatnának a vagyonosak villái közé és megdézsmálnák a kukákat.

Egyébként a Union Pacific vasúttársaság jelentése szerint naponta 90 teherkocsit rabolnak ki Los Angelesben. A letartóztatásból szabadulók szinte azonnal a vasút irányába indulnak, hogy újra megpróbálják. Joel Kotkin jövőkutató szerint Kalifornia tönkrement, de nincs halálra ítélve. Talán még egy Biden éra kell hozzá csak.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.