Jámbor Andrásnak is azt ajánlom, hogy áprilisban szépen szavazzon a Fideszre

2022-01-18 21:07:00

Kötter Tamás
Facebook
Mert baloldali siker esetén visszatérnek a kudarcos évek és válságban mindig az ilyen semmirekellőknek kopik fel az álluk először.

„A semmirekellő hippik jól meglepődnek majd, ha elárulom, hogy hol van jelenleg Orbán Viktor, miközben ők a Blahán tobzódnak. A miniszterelnök dolgozik. Valószínűleg ez hihetetlen a baloldalnak, ahol hivatalban lévő polgármesterek a ciklusuk felét miniszterelnöki kampánnyal töltik, de az ország nem véletlenül működik jobban ezeknél a városoknál.

Jelenleg még nincs kampány, így a miniszterelnök egyszerűen végzi azt a munkát, amire a választók felhatalmazták. Jó lenne végre tisztába tenni a liberális kobakokban, nem a véletlennek köszönhetjük azt, hogy egy világot megrendítő válság alatt nem kellett az IMF-hez rohannunk az államcsőd elől, nem kellett elvenni a 13. havi nyugdíjat, mint anno Gyurcsányék, hanem vissza lehetett építeni és se szeri se száma azoknak gazdaságélénkítő támogatásoknak, amelyek segítik talpon tartani a gazdaságot.

Orbán Viktor országában akkora a stabilitás és a jólét, hogy még a Jámbor András féle dologtalanok is vígan éldegélnek. Andrásnak is azt ajánlom, hogy áprilisban szépen szavazzon a Fideszre, mert baloldali siker esetén visszatérnek a kudarcos évek és válságban mindig az ilyen semmirekellőknek kopik fel az álluk először.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.