81 kemény, dolgos nap múlva

2022-01-12 15:31:00

Cseh Katalin
Facebook
Olyan Magyarországot építünk fel, ahol a miniszterelnök nem a Türk Tanácsban érzi otthon magát.

„Évek óta várunk erre a pillanatra. Tegnap hivatalossá vált, amit eddig is sejtettünk, április 3-án lesznek országgyűlési választások. Ha csak a Momentum történetére gondolok vissza, akkor is fel tudok sorolni rengeteg nagy megmérettetést és kihívást, de ekkora feladat előtt még nem álltunk, mint most. De tudom, hogy együtt sikerülni fog: az egységes ellenzékkel és veletek, a változást akarók tömegével.

Együtt véget vetünk a hatalmaskodók megosztásra épülő uralmának. Mi nem azt fogjuk nézni, mi az, ami szétválaszt bennünket, hanem azt, ami összeköt.

Közösen egy olyan Magyarországot fogunk felépíteni, ami ismét nyugat felé fordul kelet helyett, ahol a miniszterelnök nem a Türk Tanács tagjai között érzi otthon magát, hanem az európai tárgyalóasztaloknál, ahol a kormány nem az EU gyengítésén dolgozik, hanem azon, hogy közösségünk egyre erősebb legyen.

Tudom, velem együtt ti is számoljátok a napokat. Április 3-ig 81 nap van hátra – 81, kemény, dolgos nap. De tudom, hogy megéri, mert a végén sikerülni fog, és Magyarország mindannyiunké lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.