Márki-Zay Péter: Ömlik a gonosz!

2021-12-26 18:49:00
Bár elmondása szerint nem tervezett bejelentkezni a mai napon, mégis megtette a baloldali „kapitány”.

Márki-Zay Péter megtartotta a szokásos vasárnapi élő bejelentkezését a Facebook-oldalán. „A mai napon nem is terveztem igazából bejelentkezni – kezdte a videót – látják, nem is öltöztem át”.

Az ellenzékről

„Nagyon sokat dolgoztunk, mégis sokan úgy látják, hogy reménytelen a küzdelem.” Kifejtette, hogy szerinte sokszor magukat ellenzékinek tartó emberek is az „ellenzéket hupálják, az ellenzéket kritizálják, megpróbálják elkedvetleníteni, ellehetetleníteni a közös próbálkozásainkat”.

Kijelentette, hogy mindenhonnan „ömlik a gonosz”,

valamint azt is, hogy „az ellenzéki emberek is asszisztálnak”.

A miniszterelnök-jelölt kifejtette Magyarország kapcsán, hogy itthon „nem a minőség, az innováció uralkodik, hanem az ostobaság, provincializmus, beszűkültség”.

Karácsonyra a Gyűrűk ura egy-egy kötetét adja a pártelnököknek, jelentette ki a bejelentkezés során, „hiszen az a küzdelem amit most megélünk pontosan erről szól”. Azzal indokolta a hasonlatot a miniszterelnök-jelölt, hogy „nagyon különböző embereknek kell most összefogni”.

A jövőről

Márki-Zay Péter kijelentette, hogy olyan Magyarországot szeretne, amelyikben nem lehet „törpeséggel mások testi fogyatékosságát kigúnyolni, ahol nem lehet a vele szültetett szexuális orientációt gyűlölködés témájává tenni”.

A videójában megemlítette Juhász Pétert és Hadházy Ákost is, mint baloldali véleményformálókat.

Ha önök szabadok akarnak lenni, kérem támogassák Juhász Pétert.”

A videó végén mindenkit összefogásra buzdított, valamint mindenkinek boldog karácsonyt és egy „sokkal boldogabb” új esztendőt kívánt a nézőknek.

„Az igazi ajándék, amit karácsonykor önök adhatnak Magyarországnak, a saját szomszédaiknak, barátaiknak, rokonaiknak, testvéreiknek, szüleiknek, gyermekeiknek, leginkább a gyermekeiknek, az az, hogyha mi összefogunk együtt, és egy olyan országot fogunk alkotni, ahol nem fogadjuk el a hazugságot, a lejárató kampányt és a lopást. Fogjunk össze együtt szeretetben!” – mondta Márki-Zay, majd végül egy boldogabb új esztendőt kívánt.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala