Bezzeg Göncz Kingát biztos alkalmasnak találtátok volna köztársaságielnök-jelöltnek

2021-12-24 08:29:00

Paranoid Android
Pesti Srácok.hu
Donáth Anna már közvetlen elnökválasztást követel, mint minden politikai lúzer az elmúlt 33 évben.

„Az egyébként szertekergetett zombi-vérfarkas-vámpír csapatként funkcionáló ellenzéki politikusok és propagandisták, megérezve egy normális ember jelenlétét, egyként fordult a kormánypártok köztársaságielnök-jelöltje felé. Sőt, Donáth Anna már közvetlen elnökválasztást követel, mint minden politikai lúzer az elmúlt 33 évben. Jámbor András, a proli pedig már a külföldön végzett középiskoláit rója fel Novák Katalinnak. Nem elég proli neki valaki, aki nem valamelyik drogos közösségből emelkedett ki aktivistaként és lett később politikus.

Ma már, illúzióinkat vesztve, csak egyetlen dolgot várunk el az ellenzéktől, illetve kettőt. Mossanak fogat, mielőtt belénk harapnak, továbbá gesztus gyanánt, mielőtt nekiállnak gyalázkodni, gondolkozzanak pár percet.

Az elemi józan ész és a kampányérdek azt kívánta volna, hogy az ismeretlen számú pártból álló ellenzék vezetői másnap reggel összejönnek és megpróbálnak valami közös álláspontot kiválasztani magukból Novák Katalinnal kapcsolatban.

De mintha azt beszélték volna meg, hogy a Facebook-posztjaik aktivitási indexe alapján (mínusz az indiai profilok lájkjai) rangsorolnák magukat a közös listán, minden hülye nekiült valami aljasságot beleböfögni az ellenzéki nyilvánosság buborékjába.

Nem lennék ennek a csürhének a kommunikációs tanácsadója, mert ennél az állásnál már csak a gályarabság kínál kevesebb sikerélményt. Novák Katalin ugyanis szép és kedves, továbbá a családokat, gyereket támogató programok arca volt ezidáig a kormányban. A gyalázása már első közelítésben is kontraproduktívnak tűnik. Vagyis nem kellene gyalázni. Úgyis megválasztják, akkor is aranyos lesz, újabb vereségérzéssel ajándékozva meg az ellenzéki szavazótábort. Érdemben nem lehet belekötni, hiszen csak pozitív élményei kötődnek hozzá azoknak az ellenzéki választóknak, akik az O1G-énél bonyolultabb üzenetek felfogására is alkalmasak. Novák Katalinból tehát az emberi bizonyosság határain belül állíthatóan köztársasági elnök lesz, ezt az ellenzék nem tudja megakadályozni.

A gyalázkodási spirálból azonban az ellenzék már nem fog tudni kikeveredni. Novák folyamatosan jelen lesz a választásokig hátralévő időben, szolid bemutatkozó kampánya támogatni fogja a kormánypártok kampányát is, hiszen annak egyik legfontosabb eleme személyesen hozzá kötődik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.