Az Európai Parlament határolódjon el a csaló Riccardo Simonettitől!

2021-12-17 14:22:00

Hidvéghi Balázs
Facebook
Simonetti önmagát nevezte ki önkényesen.

A provokációiról hírhedtté vált LMBTQ-aktivista ugyanis jó ideje mindenhol az Európai Parlament »LMBTQ jószolgálati nagykövetének« nevezi magát. Csak éppen az EP-ben ennek egyetlen hivatalos dokumentumban sincs nyoma. Vagyis Simonetti önmagát nevezte ki önkényesen. Méltatlan, hogy David Sassoli, az Európai Parlament elnöke mindezt eddig szó nélkül hagyta. Ezért most hét jobboldali párt frakcióvezetője az alábbi levéllel fordult hozzá:

David Maria Sassoli

Az Európai Parlament elnöke

Tisztelt Elnök úr!

Nagy visszatetszést és felháborodást keltettek országainkban Riccardo Simonetti LMBTQ-aktivista provokációi, aki egy erőszakos szexuális kisebbség nézeteit terjeszti a gyermekek körében, illetve néhány napja, az advent időszak kezdetén, blaszfémiába hajló módon, transznemű Szűz Máriának öltözve űzött gúnyt a Szent Családból és a kereszténységből, megsértve ezzel minden keresztény embert.

Amiért Önhöz fordulunk, az az a körülmény, hogy Simonetti magát rendszeresen az »Európai Parlament LMBTQ* jószolgálati nagykövetének« adja ki, azt a hamis látszatot keltve, hogy ezt az intézményt képviseli. Tekintettel arra, hogy tudomásunk szerint az Európai Parlament nem ruházta fel őt ezzel a címmel, okkal feltételezhető, hogy Simonetti egy csaló, aki csupán visszaél intézményünk nevével.

Mivel az Európai Parlament mindeddig nem határolódott el Simonetti félreértésre okot adó tevékenységétől, felszólítjuk Elnök urat, hogy a Ház méltósága érdekében tegye meg a szükséges lépéseket a visszaéléssel szemben!

Tisztelettel:

Tamás Deutsch, Fidesz

Jorge Buxadé Villalba, Vox

Raffaele Fitto, Fratelli d'Italia

Ryszard Legutko, PiS

Marco Campomenosi, Lega

Jérôme Rivière, ID francia delegációja

Harald Vilimsky, FPÖ”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.