I. Ferenc intelmei

2021-12-06 09:21:00

Kontra
Facebook
Mindenki csinálja azt, amit mi, I. Kurvaország Ferenc mondunk.

„Mi, I. Szemkilövető Ferenc az ellenzék győzelmét kívánjuk a hazának. Az alakuló országgyűlés, amelyben nekünk, I. Elkúrtuk Ferencnek lesz a legnagyobb frakciónk, azt választja meg miniszterelnöknek, akit enfelségünk mond.

A választási kampány a politika izgalmas sűrítménye. Sikeréhez több minden kell. Egyebek mellett fegyelem. Mindenki csinálja azt, amit mi, I. Kurvaország Ferenc mondunk. Lehet mást is csinálni. El lehet innen menni.

Jelenleg a miniszterelnök-jelölt vezet bennünket.  Legalábbis ezt mondjuk. Egyeztetés van, nyilvános vita nincs. Pofa be. Mert a küzdelem végső szakaszában nem beszélgetünk, nem értelmezünk, hanem harcolunk. Szerintünk ez fontos szabály. Legnagyobb fegyverünk a szó. Mi, I. Trükköző Ferenc már kipróbáltuk, milyen hazudni este, éjjel, meg reggel. Sikeres. Tehát hazudjunk.

Péter mondatai, nyilvános szereplései képviselnek bennünket. Péter azt mondja, amit mi, I. Villalakó Ferenc mondtunk korábban. Ügyes fiú, hamar tanul. Megállapodtunk, hogy vigyázunk egymásra, megállapodtunk, hogy a DK, ahogy a többi párt is, elsősorban egyéni jelöltjeink segítésére koncentrál.

Vagyis coki nektek, szövetségesek, építsetek ti is pártot, ahogy azt mi, I. Színjózan Ferenc tettük az elmúlt tíz évben. Ezen túl azt tesszük, úgy és akkor, amikor azt ő, a közös jelölt ezt kéri. De kérnie kell. Hiába ő a kapitány. Mert mi, I. Böszme Ferenc vagyunk a király. Mi ehhez tartjuk magunkat.”

Nyitókép: Facebook
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.