Háromperhárom

2021-12-05 13:39:00

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
A Jobbik és Jakab az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe.

„Harrach Péter »homoszexuális ügyéről« lesz szó, és megpróbálok közben a lehető legkevesebbet foglalkozni a Jobbikkal és Jakabbal. Ugyanis nem ők itt a főszereplők, ezek ketten, az elnök és a pártja az, ami: aktuálisan éppen átöltözött, ocsmány nyilasbolsevik csürhe. Ezekkel van tele őfelsége a História Cloaka Maximája, s olykor, a közcsatornarendszer eldugulása esetén ezek felbuzognak kicsit a felszínre, bűzlenek, fertőznek, aztán kitisztul a csatorna és visszafolynak a helyükre. Ennyi.

Amiről igazán szó lesz, az Ungváry Krisztián »történész«.

Történt, hogy az imént emlegetett Jobbik »lapjában« (legnagyobb sztárja: Havas Henrik, kell még valamit mondanom, Ildikó?) nyilvánosságra hoztak egy 1972-es(!) III/III-as ügynöki jelentést, amely szerint az akkor éppen papi szemináriumba járó Harrach Péternek »homoszexuális ügye van« – így az ügynök –, s mindezek folyományaképpen nevezett Harrach Péter elhagyta a papi szemináriumot és nem lett belőle felszentelt pap.

Nagyjából ennyi a történet. Sok mindent elmond amúgy a Telexről is, hogy az Alfahíren kívül egyedüliként volt pofájuk ezt megjelentetni, na de azért olyan nagyon, remélem, nem csodálkozunk.

Mindez azért jelent meg amúgy, mert Jakab bosszút akart állni bizonyos ügyeinek megszellőztetése miatt.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.